USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Волинь піде у Новий рік з бюджетом

26 Грудня 2012 19:58
Попри невдоволення низки депутатів Волиньради, за бюджет на 2013 рік проголосувала більшість обранців громади.
Про це йшлося під час 14-ої сесії облради 26 грудня.
Проект рішення про обласний бюджет довго обговорювали. Зокрема, депутат облради від фракції «Наша Україна» Сергій Слабенко заявив, що бюджет на 2013 рік – не обласний, а є бюджетом Волинської ОДА, «так, як вони вважають».
Своєю чергою, «свободівець» Олександр Бик зазначив, що обласний «кошторис» залежить від загальноукраїнського «бюджету виживання», адже область забезпечує себе лише на 30%. Тож, спрямовуючи гроші на певну обласну програму, треба це розуміти і визначати пріоритети.
Погодившись із Олександром Биком, «фронтзмінівець» Ігор Гузь озвучив думку об’єднаної опозиції «Батьківщина». За його словами, кошти, які надійшли в область з державної скарбниці, «не сприймаються» політичною силою, представником якої він є. «Цей бюджет є непрофесійним, несправедливим і неефективним», ‒ додав він.
Зокрема, Ігор Гузь зазначив, що вперше за 7 років державний бюджет став «найжорсткішим по відношенню до агропромислового комплексу», адже видатки на цю галузь зменшили приблизно на 90%.
З його слів, «банда Партії регіонів», не чекаючи на новий Парламент, прийняла за допомогою «кнопкодавів» український бюджет.
Пропозицію переглянути проект рішення про обласний бюджет на 2013 рік висловив голова фракції «Свобода» Олександр Пирожик.
Однак, голова Волинської ОДА зазначив, що у Новий рік треба йти з ухваленим бюджетом. «Романюк веселенький дзвонив. Луцьк вже з бюджетом», ‒ додав губернатор.
Врешті, після жвавого обговорення, більшістю голосів проект рішення прийняли за основу. А згодом 56 із 61 присутніх у сесійній залі депутатів Волиньради проголосували за бюджет на 2013 рік в цілому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
патріот Показати IP 26 Грудня 2012 20:42
"кошти, які надійшли в область з державної скарбниці, «не сприймаються» політичною силою, представником якої він є" ___________________________________ Ну і хто розумним Гузя назве? То нехай не їздить по дорогах які ремонтували з держбюджету, діти не ходять у збудовані садочки та школи... Що за людина? А ще за всю фракцію розписується...:(
антипатріот Показати IP 27 Грудня 2012 10:02
Не розумнійчате.Все Гузь вірно сказав...
антипатріот Показати IP 27 Грудня 2012 12:06
Не розумнійчате.Все Гузь вірно сказав...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus