USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Від волинських митників намагалися приховати товару на 1,6 мільйона

10 Липня 2016 10:40
Співробітники Луцького прикордонного загону спільно з представниками Волинської митниці вчора, 9 липня, під час огляду вантажівок виявили товари, що були відсутні в товаросупровідних документах на суму понад 1,6 мільйона гривень. Інформацію про можливу протиправну діяльність пов’язану з незаконним переміщенням через державний кордон товарів з країн ЄС здобули оперативні співробітники прикордонного відомства, - повідомляє Державна прикордонна служба України.

Так перевірку чергової автівки завершили учора прикордонники та працівники митниці.

Під час поглибленого огляду автомобіля «ДАФ» серед вживаних речей, заявлених в товаросупровідних документах, були виявлені нові трикотажні вироби. А на оформлення подаватися документи, що містять неправдиві дані про найменування, вагу та вартість переміщуваних товарів.

Виявлений товар вилучено та встановленим порядком передано компетентним органам. Його загальна вартість склала понад 700 тисяч гривень.

Як повідомляється, вчора також прикордонники спільно з митниками провели поглиблений огляд двох автомобілів «Вольво» та «Рено». Як результат, оглядова група виявила товари, що були відсутні в товаросупровідних документах.

Загальна вартість яких склала понад 900 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дід Панас Показати IP 10 Липня 2016 13:15
А, в якому пропускному пункті ???
спиртовоз Показати IP 10 Липня 2016 21:49
там що є митники?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus