USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

В Азарова погодилися і далі експериментувати з Волинню

14 Грудня 2012 14:26
Кабінет Міністрів України продовжив на 2013 рік проведення на Волині експериментального відшкодування готівкою пільг на електроенергію.

Про це повідомляють у прес-службі Волинської ОДА.

Під час службового відрядження до Києва 14 грудня голова облдержадміністрації Борис Клімчук взяв участь у засіданні Кабінету Міністрів України, де розглядалося питання «Про продовження проведення у Волинській області експерименту з надання пільг у грошовій формі з оплати електроенергії».

Проект урядової постанови був розроблений Волинською облдержадміністрацією, знайшов підтримку у профільних міністерствах та відомствах та особисто в Азарова. Під час доповіді Борис Клімчук запропонував, зважаючи на успішність експерименту в межах області, поширити його дію на всю територію України.
Голова ОДА також зустрічався з Міністром фінансів Юрієм Колобовим. Йшлося про завершення фінансування відновлювальних робіт у житловому будинку на вулиці Рівненській, 109, що в Луцьку. Із наданих з резервного фонду державного бюджету України 11,968 мільйонів гривень левова частина вже освоєна підрядником. Залишок фінансування ‒ 4,2 мільйона гривень ‒ за дорученням Колобова мають надійти в область найближчим часом.
Під час зустрічі також обговорили завершення фінансового 2012 року. Особливу увагу зосередили на продовженні спорудження перинатального центру у Луцьку та розрахунки обсягом 6,2 мільйона гривень за будівельні роботи на об’єктах соціально-економічного розвитку Волині, які здійснювались в 2011 році.
У міністерствах економіки та регіонального будівництва Борис Клімчук представив на погодження наміри обласної влади щодо будівництва чи реконструкції об’єктів у 2013 році за окремими державними програмами, що фінансуватимуться через центральні органи виконавчої влади як головних розпорядників коштів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Нік Показати IP 14 Грудня 2012 18:17
Хто людей питав про цей експеримент? Від нього ті хто має пільги тільки програє, але зато виграє в грошах держава (читай -обкрадає ще й тут).Від імені людей понаписували розписки у відділах соціального захисту по вказівках керівників від правлячої, що вони погоджуються на експеримент, хоча вони цього навіть не знали.Не знаю як і де це робиться, але у Горохівському районі така практика. В Законі сказано, що участь у експерименті береться людиною тільки за її особисто письмовою згодою. Ніхто тієї згоди не питав у людей, але зато прозвітували що у експерименті район задіяний майже на 100%. От з такого всього і все починається.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus