USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Усе приміщення міськради обіцяють охопити Wi-Fi

23 Листопада 2012 16:33
Мережа Wi-Fi охопить усе приміщення Луцької міської ради, офіційний сайт органу місцевого самоврядування оновлять, а також «об`єднають» його з системою електронного документообігу. Усе це передбачено Програмою розвитку електронного урядування та інформатизації Луцька на 2013 - 2015 роки, проект якої під час засідання 23 листопада обговорили члени постійної комісії міськради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму.

Як пояснив начальник відділу програмно-комп'ютерного забезпечення Луцької міськради Денис Осокін, відповідно до програми впродовж трьох років заплановані зміни, що полегшать доступ лучан до інформації та документів місцевого самоврядування. «Щоб люди менше витрачали часу на ходіння, більше інформації отримувати через Інтернет. 1,5 мільйона гривень просимо на 3 роки, але ще жодного разу ця програма не фінансувалася в повному об'ємі», - зауважив чиновник.

Водночас наголосив, якщо гроші будуть, то «комп'ютерники» міської ради оновлять її офіційний сайт, «об'єднають» його з системою електронного документообігу, а також створять окремий сайт Центру надання адміністративних послуг. Крім того, фахівці планують удосконалити комп'ютерну мережу міськради, і встановити 6 точок Wi-Fi, аби охопити безпровідним зв'язком усе приміщення міськради.

Денис Осокін зауважив, що фінансування програми у наступному році - 725 тисяч гривень.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Чеширский Кот Показати IP 23 Листопада 2012 18:10
Ну да, теперь дупутаты во время сессии смогут на шару по Одноклассникам лазить.
Петро Показати IP 24 Листопада 2012 10:27
Ага! Щоб не працювали, а в інтернеті седіли, а хоча... і так нічого не роблять!:)
Бася Показати IP 24 Листопада 2012 19:21
а не зажирно для чинуш стільки грошеняток? Денис Осокін у дуба рухнув??? "фахівці планують удосконалити комп'ютерну мережу міськради, і встановити 6 точок Wi-Fi, аби охопити безпровідним зв'язком усе приміщення міськради" - тут і в тисячу гривень вкластися можна, хоча можна провести тендер і мільйоне не вистачить... Ганьба!!!
Поміркований Показати IP 25 Листопада 2012 02:08
Може я щось не розумію, але "оновлення сайту" - це і так робота тих хлопців. Причому тут додаткове фінансування на 3/4 мільйона? Віддайте ті гроші школам!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus