USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У «Луцькрекламі» зарплати більші, ніж на інших комунальних підприємствах

21 Листопада 2012 17:47
Середньомісячна зарплата працівників КП «Луцькреклама» ‒ найбільша серед усіх комунальних підприємств, при цьому оклад директора – один із найменших.

У цьому під час засідання виконкому Луцької міськради 21 листопада зізнався директор КП «Луцькреклама» Олександр Ковальський.

Олександр Ковальський нагадав, що КП «Луцькреклама» почало працювати з березня цього року, і відзвітував про основні здобутки за цей період. Так, за словами керівника, до кінця року в місті з’явиться приблизно 172 нові законно встановлені рекламні конструкції, тоді як в 2011 підприємці отримали дозволи на встановлення лише 57 таких конструкцій. Крім того, протягом зазначеного періоду в місті встановили 64 пости соціальної реклами. Ковальський додав, що працівники підприємства періодично проводять рейди щодо виявлення незаконно встановлених рекламних носіїв, зокрема, так званої гастрольної реклами (про виступи цирків, тих чи інших артистів). «Примотані до стовпів, на зупинках розташовані вони псують вигляд», ‒ наголосив Олександр Ковальський.

Як один зі здобутків директор комунального підприємства відзначив також розроблений для міста порядок визначення розміру плати за розміщення об’єктів реклами. Щодо фінансових показників роботи «Луцькреклами», то Ковальський стверджує: «Можна прогнозувати, що сукупний дохід від розміщення зовнішньої реклами на кінець року буде 2 мільйони 181 тисячу гривень. Прямих доходів підприємства збільшилося на 180 тисяч гривень».

На запитання, чи контролює «Луцькреклама» зміст реклами на носіях, Ковальський відповів, що ні. Водночас він пояснив про механізми можливого впливу. «Ми не можемо втручатися у зміст реклами, але ми можемо мати запитання до розміщувача щодо етичних аспектів реклами. У разі, якщо виявиться, що порушення є, то ми пишемо подання в інспекцію у справах захисту споживачів, які мають повноваження реагувати», ‒ пояснив керівник підприємства.

На зауваження про те, що у працівників «Луцькреклами» найвища середньомісячна зарплата серед усіх луцьких комунальних підприємств Ковальський відповів, що це спосіб убезпечити працівників від різних спокус під час співпраці з підприємцями, а також стимулювання інспекторів краще працювати. Також директор підприємства відзначив: «Цікаво, що у мене, як у керівника, ‒ найнижчий оклад серед всіх керівників КП. Крім того, я хотів би наголосити на важливості роботи інспекторів».

Втім, секретар міськради Григорій Пустовіт і перший заступник міського голови Святослав Кравчук наголошували на тому, що поки підприємство не достатньо розвинулося, не варто вдаватися до виплати більших, аніж в інших зарплат. Як приклад, вони наводили структурні підрозділи міськради. «Може треба цього року трохи обмежитися, поки доходи невеликі у вас?» – висловився Пустовіт. «Це поки мотивація і розмови не підтверджені результатом. Оперативно ці речі привести у відповідність», ‒ заявив Кравчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
знаючий Показати IP 21 Листопада 2012 18:17
Відмивають кошти. Все просто. Романюк поставив своїх людей а його синок купив мережу бігбордів і качають бабло.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus