USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Сказали, скільки у Луцьку є землі на продаж

25 Травня 2012 15:36
Наразі мерія Луцька має 6-7 ділянок, які можна виставляти на торги. Щоправда, потрібно оновити певну документацію, аби розпочати процедуру.
Про це 24 травня під час засідання Координаційної ради з питань розвитку підприємництва у Луцьку розповів начальник відділу регулювання земельних відносин управління земельних ресурсів Олександр Половко.


Зокрема він розказав, що нині сформувати базу вільних земельних ділянок Луцька і опублікувати її можна лише тоді, коли буде готова відповідна документація. «Вона (підготовка, ‒ «ВН») триває 8-9 місяців, бо підготовка на торги забирає багато часу», ‒ пояснив фахівець.
Як повідомив посадовець, у мерії наразі відсутня технічна документація на ділянки, які можна взяти в оренду. Щодо площ, які можна придбати, то є 6-7 ділянок. «Але потрібно поновити документацію, бо їх понад три роки не можуть продати», ‒ зауважив чиновник.
Також він розказав, що наразі мерія не готує документів щодо нових площ, бо тривалий період йшло узгодження потенційних ділянок, які можна «запускати в роботу».
«Все важче знаходити земельні ділянки, бо передача в оренду і власність здійснюється понад 10 років. Місто в нас не таке велике», ‒ висловився Половко.
Окрім цього, він повідав про початок інвентаризації земель в обласному центрі. «Ще погоджуються межі Луцька через Маяківську та Прилуцьку сільради. Думаю, що найближчим часом цю процедуру завершать, і межі міста встановлять, що дозволить проводити процедуру інвентаризації», ‒ зазначив працівник муніципалітету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus