USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Проти міліціонера порушили кримінальну справу

8 Жовтня 2012 14:53
Колишній правоохоронець інсценував затримання наркоторговця та вимагав у нього 20 тисяч доларів хабара за нерозголошення інциденту.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури в області.

Прокуратура Волинської області порушила кримінальну справу щодо дільничного інспектора одного з районних відділів за фактом зловживання службовим становищем та вчиненого з корисливих мотивів завідомо незаконного затримання громадянина.

Встановили, що наприкінці червня-початку липня 2012 року правоохоронець отримав інформацію про те, що мешканець одного з сіл району продає наркотики, і вирішив використати цю ситуацію на свою користь.

Дільничний вступив у злочинну змову з п’ятьма своїми знайомими. Спільники організували закупку у цього громадянина наркотичної речовини невідомого походження. Під час закупки вони інсценували затримання торгівця. При цьому назвались працівниками міліції, застосували прийоми рукопашного бою та наручники.

Продовжуючи злочинні дії, дільничний інспектор висунув затриманому вимогу передати йому грошові кошти в сумі 20 тисяч доларів США за непорушення кримінальної справи про незаконні зберігання та збут наркотичних засобів.
Половину міліціонер отримав одразу ж та поділив їх поміж спільниками. За кілька днів правоохоронець отримав ще 3 тисячі доларів.
Наразі міліціонера вже звільненили з органів внутрішніх справ.
Триває досудове слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Любі свині Показати IP 8 Жовтня 2012 15:23
Імя в студію!!!!
Чеширский Кот Показати IP 8 Жовтня 2012 20:59
Если всех ментов отдадут под суд, то где взять честных?
тиць-здиць до Чеширский Кот Показати IP 8 Жовтня 2012 23:50
Мєнтов нада піріадічіскі садіть, а на іх мєста набірать друґіх, іс чісла уже атсідєфших. І так да бєсканєчьнасті
11111 Показати IP 9 Жовтня 2012 01:07
Які правоохоронці такі і повідомлення ні про що і не відкого. При тому якщо у протоколі зазначено невідома речовина наркотичного походження то з днем юриста вас шанновні
____ Показати IP 10 Жовтня 2012 08:10
наш "герой" Толік Сологуб

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus