USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

На Волині чорнобильці отримували «липові» пенсії

6 Листопада 2012 18:18
Випадки незаконного нарахування доплат до пенсій чорнобильцям на Волині зареєстрували працівники Держфінінспекції України.

Про це повідомляє Державна фінансова інспекція України.

Перевірки щодо підтвердження статусу чорнобильців в управліннях Пенсійного фонду здійснили фахівці Держфінінспекції України. За результатами ревізій Волинь потрапила до переліку областей, де встановили випадки нарахування та виплати пенсії на підставі судових рішень, що базувалися на недостовірних документах. Унаслідок цього громадянам виплатили 6,7 мільйона гривень пенсії та доплат до неї.

Окрім того, під час контрольних заходів у 12 управліннях Пенсійного фонду, зокрема, й у Волинській області, встановили 132 випадки надання статусу учасників ліквідації аварії на ЧАЕС на підставі довідки про підвищену заробітну плату, факт виплати якої не підтверджено. На підставі цього громадянам незаконно виплатили пенсії та доплат до пенсії на загальну суму 7,4 мільйона гривень.

Загалом же під час ревізій Пенсійного фонду щодо підтвердження статусу чорнобильців Держфінінспекція України встановила збитків на 63 мільйони гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Чеширский Кот Показати IP 6 Листопада 2012 22:01
Это не пенсии липовые, это чернобыльцы.
тиць-здиць до Чеширский Кот Показати IP 7 Листопада 2012 10:25
Їщьо афґанцеф правєріть нада. Там тоже німало ліпавих інтернацианалістав.
Всезнайко Показати IP 7 Листопада 2012 08:31
Це якраз ті, що мітингували в Києві проти влади... КОЗЛИ!!!
Бульбашка Показати IP 7 Листопада 2012 08:47
Липові пенсії - це означає несправжні пенсії... Може краще було б за липовими документами
Ирен Показати IP 7 Листопада 2012 10:19
Нам, ветеранам праці, які пропрацювали на заводах по 40 років мізерна пенсія, а їм липовим чорнобильцям, яких набагато більше, як вони виявили захмарні пенсії, невже це творилося при советах ні. Такого ніхто не міг допустити, бо боявся. А скільки липових груп, здорові люди, одержуть пенсії,бо заплатили гроші. а ми на них все життя працвювали- Боже відкрий очі чиновникам, які це контролюють. Лікарів- судити треба кожного, хто дає групу.Який пенсійний фонд видержить такі кулькість липових пенсіонерів.У нашій країні краще не дружити з головою і ти маєш пенсію, головне здоровя є. робити можеш, а пенсію одержуєш.Не може людина, яка фізично здорова, може працювати, жити за рахунок інших, чому я повинна працювати 40 років,щоб якийсь нероба одержував пеенсію таку, як я пропрацювавши 40 років.За кордоном такого нему. Якщо ти пропрацював 40 років маєш тисячі пенсії, а нероба, якмй не сплатив до пенсійного фонду маєпару сотень пенсії.І це правильно я заробила пенсію,чому нероба має мати таку ,як я

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus