USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

«Ковельтепло» боргує понад 12 мільйонів. ВІДЕО

14 Травня 2012 11:33
Майже 12,5 мільйона гривень ‒ заборгованість перед державою КП «Ковельтепло». Через це гарячу воду ковельчани отримують 4 дні на тиждень.
Про це повідомляє ТЦК Ковель.
До гарячої води за графіком ковельчани вже звикли. Не перший рік КП «Ковельтепло» на літній період обмежує постачання гарячої води в ковельські багатоповерхівки. Мотиви, які змушують комунальників до таких дій, ‒ банальні. «Ковельтепло» має борг за спожитий газ. А споживачі тепла, в свою чергу, заборгували теплопостачальникам.
«На сьогоднішній день у нас заборгованість майже 12,5 мільйона. Підлягає відшкодуванню різниця в тарифах для населення приблизно 10 мільйонів. Заборгованість перед «Волиньгазом» ‒ понад 2 мільйони. Це повʼязано з тим, що населення з нами несвоєчасно розрахувалося за теплову енергію. Населення винне майже 5 мільйонів 200 тисяч. Загальна заборгованість за теплову енергію ‒ 7 мільйонів», ‒ коментує ситуацію директор КП «Ковельтепло» Володимир Бойко.
У нинішньому році ковельчани сплачують за тепло сумлінно: рівень проплат від населення становить 95%. Не дивно, що, сплативши за послугу, споживачі хочуть отримувати її без обмежень.
Аби не розлучатися з комфортом навіть на кілька днів, багато хто з ковельчан обладнав свої помешкання електричними водонагрівачами.
За новим графіком гарячу воду в квартири ковельчан подаватимуть чотири дні на тиждень: у вівторок та четвер ‒ з 6-ої, а в суботу та неділю ‒ з 7-ої до 23 години. Але такі обмеження можуть переглянути, ‒ запевняють теплопостачальники. Треба лише розірвати замкнене коло неплатежів, що дасть можливість підприємству без проблем отримати ліміти на споживання газу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus