USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Гнасюк вернеться у крісло директора скандального КХП-2?

14 Лютого 2012 18:59
Екс-директор державного підприємства «Луцький комбінат хлібопродуктів № 2» Михайло Гнасюк у судовому порядку оскаржує своє звільнення з роботи 1 жовтня 2010 року. На цей час справа надійшла до апеляційної інстанції.

Як стало відомо «ВН» із поінформованого джерела, Гнасюк виграв суд першої інстанції наприкінці минулого року. Луцький міськрайонний суд 21 грудня 2011-го задовольнив позов чоловіка до Держкомрезерву про поновлення на роботі.

Михайло Гнасюк стверджував у суді, що його звільнили з посади за невиконання умов контракту. Проте не зазначили, яких саме, та не навели жодних прикладів, які б це підтверджували.

Зрештою, суд вирішив позов задовольнити та поновити Михайла Гнасюка на посаді директора Луцького КХП-2.

Щоправда, протилежна сторона подала апеляційну скаргу. Більше того, як стало відомо «ВН» із власних джерел, аграрний фонд просить волинську прокуратуру вступити у справу на стадії апеляційного розгляду. Однак у прокуратурі з цього приводу рішення ще не ухвалили.

Справа, яку у червні 2010 порушила прокуратура області проти керівника Луцького КХП №2 Михайла Гнасюка, набула широкого розголосу.

Мовляв, у 2008 році директор підприємства уклав договір з Державним комітетом України з державного матеріального резерву про зберігання майже 25 тисяч тонн зерна. Правоохоронці стверджували, що директор комбінату незаконно отримав до своєї кишені близько 34 мільйонів гривень за продаж цього зерна з державного резерву.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучано Показати IP 15 Лютого 2012 10:39
Йде до подельщика Романюка працювати начальником управління сільського господарства м.Луцька
Сільське господарство м.Луцька Показати IP 15 Лютого 2012 12:21
Лучано ідіот. Сільське господарство м.Луцька краще не придумати.
заповнюю поле Показати IP 15 Лютого 2012 23:17
сільське господарство Луцька вирощує такі овочі як лучано
Я Показати IP 18 Лютого 2012 19:32
..., все це бред йде від Москвіча який керу зараз комбінатом, хоче під себе комбінат забрати, моло йому, але хай запяматає , що дві рубашкина себе не надінеш, хіба що в гроб. А Волипнськійм новинам він багляє щоб ті всяку ... писала

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus