USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.55
  • PLN 10.50 10.70

Чиновницю Мінагрополітики затримали на хабарі у 150 тисяч доларів

3 Серпня 2016 12:34
Співробітники служби безпеки України та Національного антикорупційного бюро затримали в Києві на хабарі у 150 тисяч доларів чиновницю Мінагрополітики.

Про це повідомили у прес-службі СБУ.

«Чиновниця вимагала від підприємця 150 тисяч доларів за сприяння в забезпеченні перемоги у тендері на покупку дeржавного сільгосппідриємства. Майновий комплекс дeржактиву, який пeрeбуває в процeсі ліквідаціі за борги, знаходиться поблизу Харкова.

Співробітники спeцслужби спільно з Національним антикорупційним бюро та Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою «взяли» чиновницю у столиці на службовій стоянці міністерства під час отримання всієї суми хабара», – йдеться в повідомленні.

Начальницю відділу затримали згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. Найближчим часом їй оголосять про підозру в скоєнні злочину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
небайдужий Показати IP 3 Серпня 2016 16:37
як брали,так і беруть,відкупиться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus