USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.55
  • PLN 10.50 10.70

9-річній лучанці потрібна дороговартісна операція, аби врятувати ніжку

14 Липня 2016 17:07
9-річній лучанці потрібна дороговартісна операція. Про це на своїй сторінці в мережі написала мама дівчинки.



"Звертаюсь до небайдужих до чужих проблем. Допоможіть зібрати кошти на операцію моїй донечці, Ангелінці Яценюк, якій наразі всього 9 рочків. В 6 рочків її прооперували з приводу ангіоліпоми в обласній лікарні. Через рік пішов повторний ріст, лікарі відмовилися повторно лікувати. Ми поїхали в Київ. І ось нам в трьох інститутах нарешті встановили правильний діагноз: "Врождьонная ангиодисплазия по венозному типу подошвенной поверхности с переходом на тыл стопы левой нижней конечности. Через місяць назначили операцію, яка буде дуже важка і дороговартісна. ДОПОМОЖІТЬ ВРЯТУВАТИ ДИТИНІ НІЖКУ!", - звертається до усіх небайдцжих мама дівчинки.



Реквізити КБ"Приватбанк "№5168757296562400 Яценюк Ольга Миколаївна



За будь-якою додатковою операцію звертайтеся за телефоном - 050 37 89 325
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
З миру по нитці... Показати IP 14 Липня 2016 19:51
Дуже шкода, що наша держава допускає таке. Мала дитина з небагатої сім'ї у свої 9 років мусить надіятись, що опереція пройде успішно і що вдасться вчасно назбирати гроші на цю операцію... Доля дитини залежить від всіх нас. Давайте дружно допоможемо, зробимо добру справу, з добром у серці... Адже з дитинства нас вчили, що чужої біди не буває, а добро завжди повертається. Ну і дуже хочеться, щоб усе було добре в цієї маленької лучанки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus