USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Землю під скандальним будівництвом віддали в оренду

26 Квітня 2012 09:37
Луцька міськрада вирішила пролонгувати договір оренди земельної ділянки на вулиці Кафедральній, 13 у Луцьку з громадянкою Марією Поцілуй. Нагадаємо, ця ділянка розташована в історичній частині обласного центру і її забудова неодноразово викликала дискусії в сесійному залі.
Відповідне рішення прийняте 25 квітня під час сесії Луцькради.
Представник міжфракційного об’єднання «Фронт Змін» Павло Данильчук запропонував не підтримувати проект рішення: продовжити договір оренди ділянки. «Коли ми їм давали землю на будівельний майданчик – нам не сказали, що на наступній сесії будемо розглядати питання про оренду цієї ділянки», - зауважив він.
Також він вважає, що в найближчому майбутньому в Старому місті залишаться тільки замок та костел. «Все інше забудують житлово-офісними приміщеннями. Під тією ділянкою є підземелля, і представники Римо-католицької церкви, і громадськості – проти забудови», - зазначив Данильчук.
Водночас до депутатів з проханням виступити звернулися представник мешканців Старого міста Ігор Левчук та громадський активіст, який «займається тим підземеллям».
Однак обранці громади не дали їм слова, хоч й довелося для цього голосувати двічі.
Зрештою, міський голова Микола Романюк поставив питання на голосування, і депутати вирішили підтримати продовження договору оренди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
кум Показати IP 26 Квітня 2012 15:29
не Поцілуйко, а Поцілуй.неграмотні
Кума Показати IP 6 Червня 2012 12:03
Это мать Мартыняка С.В. ПАН КУРЧАК

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus