USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Виставка «Місто живе» визначилася з переможцями. ФОТО

25 Вересня 2012 11:11
Стали відомі імена переможців виставки «Місто живе», що експонувалася в арт-галереї «Луцьк» з 23 серпня. Після оголошення найкращих картин, відбулося закриття експозиції.

Про це інформує відділ інформаційної роботи міської ради.

Відвідувачі виставки мали змогу оцінити роботи молодих художників. Гості голосували за найвдалішу, на їхню думку, роботу і кидали папірець до спеціально встановленої скриньки. За результатами голосування приз глядацьких симпатій отримала картина Маргарити Паламарчук «23:45».

Перше місце між собою поділили митці: Валентина Жуга, Тетяна Витрикуш, Олег Сташук та Ірина Данильченко.



Начальник управління культури Тетяна Гнатів пообіцяла, що на цьому співпраця із молодими митцями не завершується, а тільки набирає нових обертів. Молоді люди повинні активно долучатись до розвитку культурного й мистецького життя міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Муму Показати IP 25 Вересня 2012 15:11
Краще хай Гнатів, як очільниця управління культури, зверне увагу на жалюгідне становище бібліотек та бібліотечного фонду. Її видно тільки там, де можна пропіаритись нічого не роблячи. Такого занедбання галузь культури не знала ні при жодному попередньому очільнику.
Лучано з повороту Показати IP 25 Вересня 2012 15:36
Крестный папик Славка Кравчук усё разрулит. Давай Танюха, лезь и далее на телеэкраны и на страницы газет. А библиотеки?!... Не забивай дурным голову. Подгонишь грузовичек, закидаешь туда истлевшие книженки да и сдашь выгодно на макулатуру. А Славик потом прихватизирует эти библиотечки и всего-то делов. Нет библиотек - нет проблем.
Глядачка Показати IP 25 Вересня 2012 16:16
Поверніть Войнаровського!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ото дійсно фіхівець від культури. А Гнатів хай повертається на свій рідний плодовоконсервний завод.
Чеширский Кот Показати IP 25 Вересня 2012 16:25
Выставка понравилась. Картина на последнем фото особенно. :))))))) Старый мудрый кот, созерцает окружающий мир, тишина и вокруг никого.
Лучанка Показати IP 26 Вересня 2012 00:32
Кіт класний. А щодо бібліотек, так Гнатів жекнижки не читає... Чого буде дурним голову забивати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus