USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Власникам кафе біля будинку побуту пощастило, - Романюк

8 Листопада 2011 16:22
Проект центру адміністративних послуг Волині, який функціонуватиме у Луцьку з серпня наступного року, уже на стадії завершення.

Кінцеву модель проекту розглядали під час робочої наради у луцькій мерії 8 листопада.

Раніше сесія міськради прийняла проект по створенню програми, де розробили попередню схему робочих місць потенційного центру. «Ми вже знаємо, які там будуть структури. Окрім того, передбачаються постійні консультації між керівниками, щодо самих структур. А наразі продовжуються консультації щодо надання майбутніх послуг», - увів у курс справи заступник мера Юрій Вербич.
Також він додав, що на початку листопада керівники проекту взяли участь у всеукраїнській конференції в Івано-Франківську. Там йшла мова про проект Закону України про адміністративні послуги, а представники інших міст України ділилися власним досвідом. До слова, такі центри вже функціонують у Вінниці та Івано-Франківську.

Робоча група знову розглянула попередній план будівлі. Єдиним приміщенням, яке не буде підпорядковуватися центру, стане приватне кафе. «Власникам пощастило, що вони приватизували його раніше. Будуть мати багато клієнтів, бо туди ходитиме все місто», - зазначив Луцький міський голова Микола Романюк.

Нагадаємо, що луцька мерія планує відкрити центр адмінпослуг у «Будинку Побуту» на Лесі Українки приблизно у серпні 2012 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus