USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

В Луцьку побільшало «нічних» закладів

1 Березня 2012 16:30
Більярдний клуб «Зебра», що в мікрорайоні ЛПЗ, працюватиме цілодобово, а кафе «Кульбаба», що біля НВК №26, як і раніше - до опівночі.

Відповідне рішення ухвалили члени виконкому Луцької міськради під час чергового засідання, 1 березня.

Як пояснив начальник управління розвитку підприємництва та реклами міськради Олександр Козлюк, щодо кафе «Кульбаба», то воно вже приблизно рік працює до опівночі.

Посадовець наголосив, що за цей період нарікань від мешканців, зокрема й того будинку в якому воно розташоване, не було. Саме тому фахівці управління вирішили погодити графік роботи цього закладу до 24 години.

Що ж до більярдного клубу «Зебра», то це заклад, як нагадав Козлюк, розташований в окремо збудованому приміщенні, й відповідно власник може звертатися з проханням до влади, аби та дозволила працювати клубу цілодобово, що й було зроблено. Посадовець також зауважив, що наразі «Зебра» працює до 4 години ранку.

Члени виконкому погодили запропоновані фахівцями управління графіки роботи обох закладів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
??? Показати IP 1 Березня 2012 17:04
Как пройти в библіотєку?" в 3.00 ночи? (с)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus