USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У новорічну ніч у Луцьку народилися двоє хлопчиків

3 Січня 2012 16:17
Для двох лучанок ніч із 31 грудня на 1 січня означилася не лише початком Нового року, а й початком життя у новому статусі – матусь. Першої ночі 2012-го вони народили малюків. Обидва новонароджені – хлопчики.
Як розповів «ВН» завідувач відділення №2 Луцького пологового будинку Сергій Сябрук, перший малюк з’явився на світ о 02.50, ще один – о 04.45. Наразі один із хлопчиків разом із мамою вже поїхали додому, інша породілля поки перебуває в пологовому будинку.
Охоче розповідають про своє «новорічне» чергування медичні працівники установи. Акушер приймального відділення Світлана Навроцька розповіла, що її зміна припала на новорічну ніч вперше. Втім, жінка не нарікає, каже, що була готова працювати, та й чергування минуло спокійно, бо взимку жінки рідше народжують ніж, наприклад, влітку.
Зі слів Світлани Навроцької, відзначити початок Нового року черговим медикам вдалося гарно, хоч і без звичних веселощів. Святкового настрою вони додали собі, прикрасивши відділення ялинками й іграшками.



Всього новорічної ночі у двох відділеннях Луцького пологового будинку чергувало 11 медиків. Це стільки, як і кожної ночі, - зауважив Сергій Сябрук.
Він також додав, що загалом впродовж першого дня 2012 року в пологовому будинку з’явилося на світ 9 малят.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus