USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У Луцьку завтра поговорять про рекламу

27 Серпня 2012 17:58
Засідання «круглого столу», під час якого обговорюватимуть порядок визначення розміру плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів відбудеться завтра у стінах Луцької міської ради.

Про це повідомляють у відділі інформаційної роботи Луцькради.

28 серпня об 11:00 годині у залі засідань Луцької міської ради відбудеться засідання «круглого столу» з обговорення проекту рішення виконавчого комітету «Про порядок визначення розміру плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів, що перебуває у комунальній власності територіальної громади міста Луцька».

Перед цим був здійснений моніторинг ринку зовнішньої реклами західного регіону зокрема, та України загалом. За його результатами встановлено, що у місті Луцьку рівень плати за тимчасове користування місця розташування рекламних засобів значно нижчий від ринкового по Україні.

Також був наданий запит до головного управління статистики у Волинській області щодо надання інформації про офіційний ріст індексу інфляції за період з грудня 2006 по травень 2012 роки. В результаті проведеного моніторингу та інформації, наданої головним управлінням статистики, був напрацьований проект рішення, який винесено для громадського обговорення.

До слова, цей проект рішення вже погоджений Волинським обласним територіальним відділенням Антимонопольного Комітету України як такий, що не має порушень законодавства про захист економічної конкуренції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Чуйна Показати IP 27 Серпня 2012 19:32
Он вже викорчувало бурею одну таку рекламну конструкцію навпроти ТРОЯНДИ( А якби когось привалило чи на дорогу впало, прибило б і авто, і людей?.. Навіщо їх тулити, де прийдеться!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus