USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У Луцьку влаштують хелловінський флеш-моб. ФОТО

10 Вересня 2012 14:46
Учасники проекту «Танцюй з нами» влаштують у центрі Луцька танцювальний флеш-моб в кінці жовтня. Участь у першому уроці проекту взяло понад 30 лучан.

Перший відкритий урок танців відбувся на Театральному майдані у Луцьку у межах нового культурного проекту «Танцюй з нами» 9 вересня.

А навчити лучан танцювати зголосилася хореограф Ольга Лактіонова.

Музичним супроводом першого уроку танців просто неба стала композиція Ґорана Бреґовіча.




Понад три десятки юних лучан долучилися до участі у першому уроці. Охочих поспостерігати на майдані назбиралося більше, ніж самих танцюристів.





За словами Ольги, проект триватиме до 28 жовтня. Тож, щотижня хореограф на Театральному майдані у Луцьку навчатиме охочих різним видам танцю. Вона також зазначила, що на випадок поганої погоди, уроки проводитимуть у приміщенні луцького Палацу культури.





А на завершення проекту учасники продемонструють здобуті навики на показовому виступі.

Ольга розповіла, що у фіналі вона хоче влаштувати щось на кшталт проекту «Майданс». Тож, дівчина планує, що в показовому виступі участь візьме приблизно сотня лучан, які влаштують на Театральному майдані флеш-моб. Окрім того, Ольга хоче залучити до проекту і малечу, і людей старшого віку.




Розповіла хореограф і про плани на фінальний виступ лучан. Тож, за її словами, темою показового виступу стане Хелловін, який у США святкують 31 жовтня. А танцюватимуть учасники під музику все того ж Бреґовіча.





Своєю чергою, начальник відділу розвитку туризму управління міжнародного співробітництва та туризму Луцької міськради Наталія Бунда зазначила, що надіється після завершення проекту і надалі бачити лучан, які виходитимуть на Театральний майдан, щоб потанцювати.

Варто зазначити, що ініціатором проекту став підзвітний Бунді підрозділ Луцькради.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Чеширский Кот Показати IP 10 Вересня 2012 15:07
Класс!!! Как раз проект под выборы. Потом скажут - дотанцевались.
VCS Показати IP 11 Вересня 2012 12:17
Вы бы лучше свои флеш-мобы под красивые Украинские праздники или даты организовывали! А то берете примеры от никудышних америкосов, а потом кричите - мы Украинцы? Да не позорьтесь!
Сигурд Показати IP 26 Жовтня 2012 22:37
а что это за флеш моб, о котором все знают за месяц, и подготовка ведется привселюдно? вы кого удивить или шокировать собрались?)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus