USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Туристичний сезон у Луцьку відкриють у травні

18 Лютого 2012 12:03
Цьогоріч туристичний сезон в обласному центрі відкриватимуть в травні. У місті заплановано провести комплекс різноманітних заходів.
Про це 17 лютого під час засідання комісії міськради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва розповіла начальник відділу туризму управління міжнародного співробітництва та туризму Наталія Бунда.
З її слів, цьогоріч на статутну діяльність КП «Центр туристичної інформації» з бюджету міста передбачено виділити 100 тисяч гривень. «Ми плануємо за ці кошти встановити біля Ягодина біл-борди, які запрошуватимуть туристів завітати до Луцька. Зробити туристичний сайт міста. Надавати певні послуги для гостей обласного центру. Створити такий собі інформаційний пункт, де людині розповідатимуть про готелі, місця, де можна харчуватися, де шукати супровід та інше», ‒ розказала посадовець.
Також, вона розповіла, що у Львові, до якого щорічно приїжджає понад 1 мільйон туристів, в цій галузі функціонує декілька структур. «Тоді як в нас – тільки відділ туризму, у якому працює дві людини», ‒ зауважила Бунда.
Голову комісії Юрія Вегу зацікавило, чи встигне КП «розгорнути» діяльність до Євро-2012.
Начальник відділу туризму відповіла, що плани підприємства орієнтовані не тільки на футбольний чемпіонат. «У травні передбачено проведення цілого комплексу заходів, якими відкриватимуть туристичний сезон в місті», ‒ відзначила посадовець.
Натомість депутат Петро Савчук сказав, що в Луцьку велика нестача коштів на освіту. «Чи не доцільніше ці 100 тисяч віддати школам. На ті ж зарплати вчителів?» ‒ запитав обранець громади.
Бунда йому заперечила. Мовляв, ці кошти – це інвестиції у туристів, які витрачатимуть свої гроші в обласному центрі.
Зрештою, члени комісії вирішили рекомендувати депутатам ухвалити зміни до статутного фонду КП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанка Показати IP 18 Лютого 2012 13:33
Також, вона розповіла, що у Львові, до якого щорічно приїжджає понад 1 мільйон туристів, в цій галузі функціонує декілька структур. «Тоді як в нас – тільки відділ туризму, у якому працює дві людини», ‒ зауважила Бунда. То які проблеми? Нехай влада думає про молодь, яка позакінчувала ун-тети і сидить в батьків на шиї,бо в Луцьку нема достойних робіт без знайомства та грошей у вигляді євриків чи дол. Нехай може задумуються,ні?! Чи тільки показово вміють фотографуватися та хати собі вибудовувати, що за свої гроші?! НЕ ДУМАЮ!!! Треба трохи буде вже вас на анст. виборах місцевих ВСІМ БЕЗ ВИНЯТКУ підсунути, бо зажралися так, що я не знаю!!! С-ки ВУЗів, 2 в облісті НАЦІОНАЛЬНИХ!!! А ТОЛКУ З ТОГО? НІЯКОГО!!! КРАЩЕ Б ВЖЕ В КИЇВ ВСІ ПОСТУПАЛИ ЧИ В ЛЬВІВ, БІЛЬШИЙ КОНКУРСИ ЩОБ БУЛИ,АЛЕ ЩОБ ПОТІМ РОБОТА БУЛА, А не заставляння студентів підписувати бумажки,що їм є де працювати після закінчення ВУЗу, бо не дадуть диплом захистити,як РОБЛЯТЬ В НАС!!! ОСОБЛИВО НА КАФЕДРІ ТА ФАУЛЬТЕТІ,ДЕ ЖІНОЧКА РЕКТОРА ВНУ ім. Л. Укр. ПРАЦЮЄ!!! А владі всеодно, вони цим не переймаються, вони вон видумують,що це через них ПРОСТИМ ТА БІДНИМ ЛЮДЯМ ДАЛИ КВАРТИРИ! ПИЛЮКА В ОЧІ ЦЕ ВСЕ!!! ТУРИЗМ? А ДЕ ГРОШІ ВЗЯТИ НА ЦЕ?! МАБУТЬ ВСІ ХОЧУТЬ КУДИСЬ ПОЇХАТИ...,А КОШТІВ В ЛЮДЕЙ НЕМА,бо в нас якщо не вкрадеш-то не прожевеш,НАЖАЛЬ!!!
AntiUkr Показати IP 18 Лютого 2012 17:29
О, истерика у Лучанки. Но ее реплики диагностичны. Не понимание сути турбизнеса. "А ДЕ ГРОШІ ВЗЯТИ НА ЦЕ?!". Человек искренне не понимает-на туризм деньги не нужны-он сам дает деньги. Туроператоры в Луцке есть. Нет инфраструктуры. Нет специалистов.
турист Показати IP 19 Лютого 2012 14:50
На відкриття обовязково треба залучити злодія Рабана.
ОМГ Показати IP 5 Березня 2012 17:30
Поки таки аморали, як бунда керують - нічого путнього крім чорної дири для коштів не чекайте!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus