USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Туристичний сайт Луцька обійдеться у 22 тисячі

19 Квітня 2012 16:29
Повноцінна робота туристичного сайту міста розпочнеться за два місяці, тобто із початком Євро-2012.

Про це повідомив начальник управління міжнародного співробітництва і туризму Микола Іванюк під час постійної комісії з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму.

Іванюк зауважив, що на запуск сайту необхідно виділити 22 тисячі гривень. Сама робота, з його слів, буде виконана тією ж фірмою, яка займалася розробкою такого ж порталу для Львова. На запитання голови комісії Павла Данильчука щодо того, хто буде наповнювати сайт контентом, Іванюк відповів, що цим будуть займатися відділи розвитку туризму та інформаційної роботи міськради.

Окрім того, члени комісії погодили проект рішення про включення логотипа, розробленого Володимиром Кудляком, у перелік символіки міста Луцька.

Зі слів Іванюка, автор уже отримав гонорар за виконану роботу і передав право інтелектуальної власності міській раді.

Нагадаємо, логотип Луцька являє собою поєднання ключа жовто-блакитного забарвлення та Замкової вежі червоного кольору, який є одним із офіціних кольорів гербу Волинського краю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
AntiUkr Показати IP 19 Квітня 2012 20:24
Откат не менее 40-50 процентов. И "на фига попу гармонь, если есть кадило". Не будет Луцк турцентром-мозги у селюков не те. Туризм это толерантность к другим национальностям. У вас этого нет. Лично видел в Луцке -на индусов на улице показывали пальцем. Дикари-селюки. У девушки мусульманки спросили показывая на хиджаб-это зачем? Туристический саит для жлобограда нужен так же, как тулуп в Буркина-Фасо. Смотриш на лица ваших лидеров-сразу хочется спросить о перспективах урожая капусты.
.. Показати IP 20 Квітня 2012 00:48
Значно дешевше і ефективніше було б поставити к-ка стендів із картою Луцька і з відміченими місцями для туристів які варто відвідати, а то туристи в Луцьку через брак інформації відвідують у ліпшому разі лише замок і маленьку частину Старого міста...
ммда Показати IP 20 Квітня 2012 12:09
Через всі ці туристичні конкурси з лого, відео роликами і тур сайтами тупо відмивають бюджетне бабло. Ну це ж очевидно - чинуші хапуги, які діляться із своїми ж фірмами.
Іван Козолуп Показати IP 20 Квітня 2012 12:13
Вдумайтесь - тільки "запуск сайту" потягне 22 тисячі гривень! На такі гроші можна ціле інтернет-видання (портал) із журналістами відкрити. А потім же ж будуть виділяти гроші на підтримку, зп і все таке. Знову дерибанять бюджет міста.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus