USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Студенти Луцького педколеджу очистили центральний парк.ФОТО

10 Жовтня 2012 09:54
Загальноміська толока відбулася вчора у Луцьку. Участь в акції взяли студенти педколеджу.

Про це повідомляють у відділ інформаційної роботи міської ради.

Під гаслом «Чистий двір, вулиця, місто – чиста Україна» пройшла міська толока. Більше 200 студентів Луцького педагогічного коледжу під керівництвом спеціалістів відділу екології Луцької міської ради очистили центральний парк від зламаного гілля та опалого листя.



Непридатні для подальшого використання відходи комунальники вивезли на полігон у село Брище. А дрібну щепу використають як підстилку у вольєрах ведмежат луцького зоокуточка, листя прикопають у спеціальних кагатах, аби потім використати його як добриво для молодих дерев.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
БДСМ ххх Показати IP 10 Жовтня 2012 14:12
і конешно зрозуміло, що подумками і в серцях під час цих прибирань з студентами був Великий голова наглядової ради іншого вузу. саме він спонукав їх до прогулу занять та махання мітлою. бо чим тупіший електорат, тим легше його дурити. а от пан Кравчук, заступник мера, замість організації прибирання парку силами комунальних служб, на що з бюджету виділені кошти, ходить по зібраннях та піарить кандидата у хвілармоніях та бібліатеках.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus