USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Рятувальники ліквідували аварію на тепломережі. ФОТО

24 Жовтня 2012 15:54
Тактико-спеціальні навчання з ліквідації аварії на тепломережі, що обігріває частину міста відбулися 24 жовтня о 10:00 у Луцьку на перехресті вулиць Конякіна та Карбишева за участі працівників територіального управління МНС у Волинській області.

Про це повідомили у прес-службі відомства.

У навчаннях взяли участь працівники комунальних служб та служб екстреного реагування обласного центру. Під час проведення робіт з ліквідації умовної аварії, рятувальники розгорнули штаб та пункт життєзабезпечення аварійно-рятувального загону для подолання наслідків надзвичайної ситуації.

«Готовність і злагодженість дій спеціалізованих служб цивільної оборони, диспетчерських і аварійних служб та сил швидкого реагування до спільних дій у разі виникнення реальної аварії на об’єктах життєзабезпечення та теплових мережах міста у холодну пору року є запорукою спокою лучан. А сьогодні усі учасники навчань здобули практичні навички для виконання спільних завдань з ліквідації аварії та покращили взаємодію формувань різної відомчої підпорядкованості», – зазначив начальник ТУ МНС у Волинській області генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus