USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Луцька мерія заборонила палити листя

20 Вересня 2011 14:05
Перший заступник луцького міського голови Святослав Кравчук підписав розпорядження про заборону спалювання на території міста твердих побутових відходів, опалого листя, стерні та залишків сухої рослинності.
Про це повідомляє відділ інформаційної роботи міськради.
Згідно з документом, керівникам підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності доручено тримати на постійному контролі санітарно-екологічний стан власних та прилеглих територій, санітарно-захисних зон і не допускати понаднормового накопичення відходів та їх спалювання.
Департаменту житлово-комунального господарства та директорам ЖКП доручено визначити та підготувати місця на територіях житлово-комунальних підприємств для складування та компостування опалого листя.
«До речі, метод компостування дозволяє підвищити родючість ґрунту та вміст гумусу у ньому, збагатити його на поживні речовини, зменшити або послабити такі деградаційні процеси ґрунту, як його ущільнення, запливання та кіркоутворення, вивітрювання та вимивання цінних органічних і мінеральних речовин з його поверхні», - розповіли у міській раді.
У разі виявлення порушень складатимуться протоколи про адміністративні правопорушення на фізичних та юридичних осіб, які будуть подані на розгляд адміністративної комісії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
небайдужа Показати IP 20 Вересня 2011 15:31
Яп палили так і плять-нікому й діла нема.СОРОМ!!!
небайдужа Показати IP 21 Вересня 2011 00:57
скажіть це дачникам,а то заїжджаєш на Володимирську і смог стоїть такий,що дальне світло фар не допомагають.А вночі до дачників ще й селяни долучаються!
Житон Показати IP 21 Вересня 2011 08:48
Романюк скільки будеш нас лякати? То протоколами, то виконавчою службою. Є випадки що зібране листя лежить, аж поки вітер не розкидає, ніхто його не забере. Працюй піжон для людей, які тебе обрали. Ти щось потух останнім часом. Що власний бізнес забирає весь час? Подивись які тротуари в Луцьку.Один щебінь гострий залишився.
Поклонница Показати IP 21 Вересня 2011 09:00
А що Романюк знов це листя буде вішати на дерева, його ж рознесе вітер і ніяка служба не забере. Гандон
Люба Показати IP 23 Вересня 2011 08:38
Я згідна з думкою Романюка щоб листя не палили. Але нехай він прослідкує щоб служби його вчасно забирали. Жильці понагрібають або дворники і воно лежить невідомо скільки.А потім вже на нього доносять різне сміття в пакетах. Тут треба логічно підійти до цього питання.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus