USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Медики з’їхалися до Луцька аби поговорити про нирки

12 Жовтня 2012 13:43
Всеукраїнська науково-практична конференція «Проблемні питання діагностики і лікування хвороб нирок» розпочалася у Луцьку.

Відділ інформаційної роботи міської ради.

Вчора, 12 жовтня, у Луцьку розпочала роботу Всеукраїнська науково-практична конференція «Проблемні питання діагностики і лікування хвороб нирок». 22 доктори медичних наук та спеціалісти-нефрологи з усіх областей України та районів області приїхали на з’їзд.

Привітати медиків прийшли волинські посадовці: заступник голови-керівник апарату обласної державної адміністрації Станіслав Ющик, перший заступник міського голови Святослав Кравчук.



Начальник управління охорони здоров’я міської ради Федір Кошель розповів, що Луцьк не випадково обрали для поважного медичного форуму, адже тут є хороші напрацювання в галузі нефрології. За словами, керівника наразі 44 хворих перебувають на гемодіалізі (гемодіаліз - один з методів позаниркового очищення крові – «ВН»). Загалом, на лікування діалізних хворих витрачають 8 мільйонів гривень в рік.



Пленарні засідання та секційні заняття відбуватимуться впродовж двох днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus