USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Луцький зоопарк депутатів «не вразив». ФОТО

13 Вересня 2012 09:09
Члени депутатської комісії Луцької міської ради, яка перевіряє діяльність місцевого зоопарку, відвідали звіринець. Враження від побаченого, з їхніх слів, залишають бажати кращого.

Екскурсію для комісії провели 12 вересня.

Так, позафракційний депутат Микола Яручик, який вперше прийшов до зоопарку, мовив, що, хоч звіринець його й не вразив, але наразі об’єкт - «на нормальному рівні».

«Враховуючи кошти, які виділяються на нього з міської казни. Треба додаткові інвестиції шукати, спонсорів чи фонди. Тут багато роботи і треба чимало коштів. Це видно по стану кліток та й взагалі зоопарку. Роботи дуже багато», - сказав він.

Натомість «фронтзмінівець» Роман Романюк вважає зоопарк перспективним. Мовляв, не так все й погано, як здається на перший погляд.

Обранець громади сказав, що побачене бажає кращого, але «підняти» звіринець реально. «Можливо, треба відповідну команду. Оновити персонал і керівництво», - зауважив Романюк.

Враження «свободівця» Юрія Веги – «тяжкуваті». Він висловив думку, що в зоопарку «не дуже хороші» умови утримання тварин.

Також він рекомендує не поспішати зі звільненням нинішнього директора звіринця. Хоча й сам має зауваги до його роботи. Так, обранця громади дивує, що посадовець не хоче «випрошувати» гроші.

«Але це його безпосередня робота. Якщо бачить нехватку коштів, то треба попросити. Тим більше, перед виборами. Коли кандидати в нардепи можуть скинути енну суму. Це таке господарство, яке потребує пошуку коштів», - відзначив Вега.
















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Є Показати IP 13 Вересня 2012 09:22
Вітаємо Миколу Яручика!!! Нарешті здійснилась мрія його дитинства!!! Він вперше прийшов до зоопарку!!!
Відвідав і порівняв Показати IP 13 Вересня 2012 09:32
Бідних тварин передайте краще у Рівненський зоопарк. Це дійсно парк звірів. Тамтешні умови утримання тварин не ставляться в ніяке порівняння з Луцьким. Хоч квитки і дорожчі та й кусочок дороги треба проїхати, але вожу своїх дітей туди.
Чеширский Кот Показати IP 13 Вересня 2012 10:11
Америку открыли. В городе живут и ни разу не были в зооуголке? Зоопарком назвать рука не поднимается. Возьмите спецов, озвучьте требования, набросайте проект, посчитайте, а потом думайте надо делать или проще закрыть.
Є до Чеширский Кот Показати IP 13 Вересня 2012 12:13
Собачница Дана метит на место директора. Всё делает для этого, уже и депутатов подключила!
ссссс до Є Показати IP 13 Вересня 2012 13:26
Да метит, это 100 процентов. Она вместо того, чтобы заниматься приютом для собак - ошивается в горсовете, постоянно общается с Кравчуком. Поговаривают, что подписи собирает с депутатов, чтобы они за нее линию вели. Так главное, эту всю катавасию с медвежонком она заварила. Это все можно вычислить элементарно. ПРиехали снимать с организации "Четыре лапы" по наводке явно. Знали, что будут медвежонка продавать. Кто у нас состоит членом какой-то организации по защите животных? Дана Новарчук. Она и направила. Но вот вопрос, если она действительно переживает за судьбу зоопарка и медвежонка, почему сама не сняла видео и не пошли горсовет. Мол, смотрите, что делается. Так нет, сразу в международную организацию. Вот вам и ответ: человек очень хочет на место директора зоопарка. Только что эта барышня сможет сделать без опыта работы? И кстати фраза Даны:я в горсовете дружу с тем, с кем мне надо. Было, правда Дана?
Чеширский Кот до Є Показати IP 13 Вересня 2012 16:13
"Метит на место" или "метит место"? Мы, коты, да и "собачники", знаем в этом толк. :)))))))
иа-иа Показати IP 13 Вересня 2012 10:46
Луцкий больше похож на концлагерь. Удивительно - вокруг столько земли, а животные в тесных вольерах, в грязи... Печальное зрелище, душераздирающее зрелище.
сеня Показати IP 13 Вересня 2012 12:10
а вас волиняни он устраивает зоопарк.помоиму нет.
Александр Показати IP 13 Вересня 2012 15:01
Ну если ни хрена не делать, то лучше, конечно, отправить зверей в Ровно. А если еще и единственного человека, который "дружит с кем надо" не для строительства хатки своей, а для привлечения международных организаций, еще и грязью поливать, то в Ровно вместе со зверями еще и "вычисляющих" математиков нужно отправить на уборку вольеров.
сссс до Александр Показати IP 13 Вересня 2012 15:13
а кто вам сказал, что там ничего не делается? Вы вообще знаете внутреннюю жизнь зоопарка? А что делается на собачнике видели? Кошмар и ужас
Александр Показати IP 13 Вересня 2012 16:28
Внутреннюю жизнь зоопарка не видел, видел внешнюю, и мне достаточно, чтобы сделать для себя выводы, что это позор Луцка. И собачника не видел. Я знаю только то, что "под лежачий камень вода не течет", а зависть - очень мерзкое человеческое качество.
ccccc до Александр Показати IP 13 Вересня 2012 21:36
как-то непонятно. ПРо чью зависть вы пишите?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus