USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Луцьк не готовий до паркоматів

18 Лютого 2012 11:18
Комунальним парковкам у Луцьку не вистачає інфраструктури, аби розпочати встановлення паркоматів.
Про це 17 лютого під час засідання комісії міськради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва розповів директор КП «Автопарксервіс» Олександр Кралюк.
З його слів, з 13 комунальних парковок наразі функціонує лише 5. «Якщо 2010 рік ми закінчили зі збитками 50 тисяч гривень, то в 2011 році зафіксовано прибуток обсягом 102 тисячі. За ці два роки до міського бюджету сплачено 23 тисячі», ‒ зауважив посадовець.
Водночас він повідомив, що протягом останніх двох років КП не отримувало грошей з міського бюджету.
Щодо структури витрат, то найбільше коштів витрачається на заробітні плати працівників. «На підприємстві працює 12 людей. Вони працюють з 8 до 15 годин. Вдалося підняти платню з 930 до 1200 гривень», ‒ додав Кралюк.
Як стверджує директор КП, вдалося частково облаштувати парковку на вулиці Єршова. «Нині ми відпрацювали ці питання і прийшли зі всіма до єдиної схеми. Є вже позитивні відгуки від місцевих бізнесменів, яким легше працювати. Для прикладу, зменшився рух багатогабаритного транспорту», ‒ відзвітував він.
Щодо встановлення паркоматів, то Кралюк вважає, що міські парковки не забезпеченні відповідною інфраструктурою. «Але ми вимушені це робити. Я об’їздив 4 підприємства в Україні, які виробляють ці апарати. Ми зупинилися на львівській фірмі. Ми плануємо зробити більше навантаження функціональне на паркомати, щоб там поповнювали телефон, платили комунальні та інше. Це дасть можливість знайти інвестора для встановлення паркоматів», ‒ відзначив Кралюк.
Серед проблем КП директор виокремив відсутність культури паркування у водіїв. Мовляв, не всі хочуть платити. «Коли наші працівники складують протокол і викликають ДАІ, то ті довго їдуть. А самостійно забирати права ми не маємо права», ‒ розказав Кралюк.
Також він бідкається, що часто водії ставлять авто на місцях, призначених для шоферів-інвалідів. «Наші працівники складають протоколи про порушення, які будуть передаватися в ДАІ», ‒ зауважив посадовець.
Водночас він каже, що не може похизуватися кадрами. «Регулярно сиджу з термосом і стежу за роботою моїх підлеглих», ‒ розповів Кралюк.
Вислухавши директора «Автопарксервісу», члени комісії вирішили рекомендувати обранцям луцької громади схвалити його звіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Отто Показати IP 18 Лютого 2012 12:30
Наскільки мені відомо, інша комісія не затвердила звіт Кралюка, та вказала на численні недоліки. Одним з питань було. чому при надходженні у 2011 році на рахунки КП "Автопарксервіс" майже 500 тис. грн. до бюджету було перераховано аж ВІСІМ тис. грн. Крім того Кралюк не зміг пояснити комісії, чому при перевірці КП у сейфі бухгалтера винайшли 13 тис. грн. необлікованих коштів.
справедливий Показати IP 18 Лютого 2012 14:17
Згідно постанови Волинського окружного адміністративного суду від грудня 2010 року, дії працівників податкової інспекції, які проводили перевірку, визнано незаконними. Кошти, які були ними "знайдені" в сумі 13 тис. були особистими коштами бухгалтера і зберігалися не в касі підприємства а у її особистому сейфі. А пані Голєва та Ко вже дістали всіх. Останнім часом дуже багато скандалів в яких фігурує дане призвіще - то людей з гуртожитків в мороз висиляють, то тендера по перевезеннях пасажирських оскаржують, то готелі в них забирають, які вони вхопили задарма. Олена Василівна, ми розуміємо, що ви добралися до "корита" на 4 роки, але збавте оберти, тому що, в людей терпіння не залізне а Ви і Ваш чоловік при владі незавжди будуте. Цікаво, чому Голєва не цікавилася долею підприємства, коли воно отримувало збитки а зацікавилася ним коли почалися прибутки ? А відповідь проста - Голєва хоче окрім ЛПЕ ще заграбастати АвтоПаркСервіс, знищити його а парковки передати приватним підприємцям . А не зажирно Вам буде Олена Василівна?
Олена ввасилівна до справедливий Показати IP 18 Лютого 2012 16:43
А вам, пене Справедливий- Шамись,як не соромно на жінку наклеп наводити.
Олег Показати IP 18 Лютого 2012 20:31
По ул.Кравчука есть парковка(базарчик "Шанс")Там дневная выручка 1800-2000грн
ДПІ до Олег Показати IP 19 Лютого 2012 14:08
Дякуємо за інформацію. Скоро прийдемо- перевіримо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus