USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Казмірук не хоче погоджувати використання символіки Луцька

7 Листопада 2012 17:09
Управління архітектури та містобудування Луцької міської ради не уповноважене погоджувати ескізи міської символіки задля її використання при здійсненні господарської діяльності.

Таку думку 7 листопада висловив начальник управління архітектури та містобудування Луцької міської ради Юрій Казмірук під час обговорення у формі «круглого столу» щодо визначення порядку використання символіки міста Луцька підприємцями.

Заступник начальника управління розвитку підприємництва та реклами Наталія Рибай розповіла про новий проект Положення про затвердження використання символіки Луцька при здійсненні підприємницької діяльності. Згідно з ним, одним із етапів цієї процедури є погодження ескізу зображення місцевої символіки управлінням архітектури та містобудування Луцькради.

Однак, цей пункт Положення обурив головного архітектора Луцька Юрія Казмірука. На його думку, підзвітне йому управління не може регулювати такі питання. «Ніяке положення, що не стосується містобудівної діяльності, не передбачає участі управління в таких процесах», ‒ переконаний посадовець.

Щодо цього, начальник управління розвитку підприємництва та реклами Луцької міськради Олександр Козлюк зазначив, що штатною одиницею управління архітектури є головний художник Луцька. Тож, на його думку, логічно, що цими питаннями повинен займатися саме він.

Така позиція начальника управління розвитку підприємництва викликала нову хвилю дискусій між посадовцями. Врешті, Козлюк запропонував головному архітектору Луцька зробити пропозицію щодо внесення змін у проект Положення щодо цього пункту в письмовій формі.

Таку ідею підтримала і Наталія Рибай. Мовляв, це не остаточне рішення і його ще можна змінити. «Будемо думати, хто тоді може затверджувати ескіз», ‒ підсумувала вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Підприємець Показати IP 7 Листопада 2012 18:51
Казмірук людина мудра - працював в Мінрегіонбуді і знає що буває за незаконні рішення. А козлюк - козлюком. Зрозуміє лише тоді коли йому вліплять 800 гривень штрафу і пришиють корупцію. Ми друкуємо листівки з символікою. І знаємо, що таке рішення буде незаконне. А надання дозволів на це чи погоджень є незаконним. Це кримінал.
Андрій Показати IP 7 Листопада 2012 19:50
Це не мудрість,це елементарне боягузтво,як би чого не вийшло.Такі люди не здатні на вчинок,привикли ховатися за спинами інших людей.
Депутат Показати IP 7 Листопада 2012 21:14
Е стаять. Я Казмірука знаю і скажу що людина правильна не тільки мисленням а й логікою. Повага до нього, хоть мені він теж ще нічого не підписав але я його поважаю і прислухаюсь, бо праильно все тлумачить і головне згідно законодавства.
Іоаким Показати IP 7 Листопада 2012 22:59
... чого було з Києва Діму Коляденка волочити ? Доручити рішенням виконкому Казміруку очолити журі"Волинської кралі ".Аргумент :він до них ,вони до нього не байдужі.Очікувана вигода:-суттєва економія коштів,які можна спрямувати на підтримку підприємницької діяльності...
Лучанка Показати IP 8 Листопада 2012 14:36
І залишив Казмірук Матвіїва без одного джерела доходу...бо напевно не ділився....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus