USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Екологи обіцяють почистити канали в центральному парку

12 Липня 2012 13:28
Почистити канали і відновити роботу мережі трубопроводів насосної станції восени хочуть у луцькому Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

Про це у коментарі «ВН» повідомив начальник відділу екології Луцької міськради Анатолій Гламазда.

З його слів, парк почали впорядковувати ще восени того року. Проте, для того, щоб виділили додаткові кошти для очищення каналів міськрада «звернулися до Києва». Мовляв, з цією метою Луцькрада сподівається отримати 916 тисяч гривень.

Гламазда розповів про необхідність очистки каналів. «Вони позаростали, замулилися, вода стоїть», - розповідає він.

На ще не отримані «гроші з Києва» вже є плани. Так, за словами Гламазди, першочергово частину коштів використають для того, щоб почистити канали від осівшого мулу. А потім планують відновити функціонування мережі трубопроводів насосної станції.

За словами еколога, насосна станція знаходиться неподалік дамби біля берега річки Стир. «Якщо води у каналах недостатньо, то вона повинна її закачувати, а якщо лишня вода, то викачувати», - коментує Гламазда.

Фахівець також зазначив, що насосна станція працює, проте мережа трубопроводів – ні. Мовляв, вона розрахована на циркуляцію води у каналах, що попереджає її застою. «Якщо ці кошти виб’ються, то, можливо, і на цей рік зробимо», - зазначив Гламазда про очищення каналів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
відвідувач Показати IP 12 Липня 2012 13:42
дивно, тож цієї зими чистили, весь парк перекопали!
спрацьований Показати IP 12 Липня 2012 22:37
місцеві кошти розікрали тепер не гріх і столичні видурити. А парк як був джунглями так і залишиться. Ніхто його не троне не переживайте.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus