USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Діти разом із «Флайзою» творили «казку»

12 Липня 2012 19:11
Зйомки кліпу на пісню «Казка» гурту «Флайза», що увійшла до останнього альбому «Глобальне потепління», відбулися у Луцьку. Участь у ньому взяли і діти, зокрема зі школи раннього розвитку Сімейної академії «Плай».

Про це повідомили у прес-службі організації.

10 липня гурт «Флайза» провів зйомки кліпу на пісню «Казка». Режисером відео стала Світлана Берекета, а оператором – Костянтин Крижалов.

Зйомки розпочалися ще о 5-й ранку на даху однієї з багатоповерхівок, продовжилися на вулицях міста та завершилися надзвичайно кумедними кадрами з парку імені Лесі Українки, де і зібралося чимало малюків, зокрема із Сімейної академії «Плай».

Дітвора гаряче взялася до процесу «акторства»: малювала бульбашки, ловила «сонячних зайчиків», шалено гоцала і танцювала під сонячні ритми веселого реггі від Флайзи.
За словами всіх учасників, день пройшов весело та вдало. «Надіємося, що результати зйомок будуть такими ж», - додали музиканти.




















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Гончара, 7 Показати IP 12 Липня 2012 21:52
Ой, які знайомі дітки!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus