USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Частина Луцька «сидить» без води. ФОТО

30 Листопада 2012 18:53
У мікрорайоні ЛПЗ через прорив водопроводу без гарячої води залишились мешканці двох вулиць.

Про це пише «ВолиньPost».

За словами мешканців будинку 1а на бульварі Дружби Народів, у них від 12 ранку немає гарячої води. На відсутність водопостачання нарікають і мешканці вулиці Бенделіані.

Із 15-ої години на місці аварії працює бригада КП «Луцькводоканал». Неподалік від дитячого майданчика, що на вулиці Бенделіані, робітники викопали яму глибиною 2 метри.

Майстер КП «Луцькводоканал» Микола Рижук каже, що основне завдання – знайти місце прориву, тоді слюсарі зможуть відремонтувати водопровід. «Робота ускладнюється тим, що яма постійно наповнюється водою, тому не виключено, що доведеться викликати компресорну», ‒ каже майстер.

Представники ДКП «Луцьктепло» на скарги про відсутність гарячого постачання кажуть мешканцям: «Зрозумійте, ми тільки нагріваємо. Наше діло таке: хай вони своє діло зроблять, дадуть холодну, а нам нагріти ‒ не проблема».

Про час на ліквідацію аварії ніхто з представників служб говорити не береться.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Водовоз Показати IP 1 Грудня 2012 10:49
Бригада приехала на аварию в 11.30,в статье приступила к работе в 15.00.Что три часа сидели курили?Обьективней писать надо,разобраться а потом,ваять такие шедевры.Там труба под теплотрассой,про это написали НЕТ!!!Опять Водоканал крайний,все старое,денег ...,сами знаете.Делайте выводы! топит,про это написали,НЕТ!!!
ВВВ до Водовоз Показати IP 2 Грудня 2012 20:45
Пишіть поки єдиною державною. Як ті москалі задовбали. А як я по-циганський почну тут писати. Як треба ненавидіти своє, щоб навіть на Волині права качати по-чужинськи.
Лучанка Показати IP 3 Грудня 2012 10:40
Дійсно, як надоїло вже читати коменти кацапською мовою, невже в нас в Луцьку, де майже половина населення з сіл поблизу, а можливо і більше.Ну полішуки своєї не знають, а російською шпрехають, забувши свою. Так у нас корінних росіян па пальцях можна перерахувати.Ну,що поробиш полішук є полішук він і в Африці полішук.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus