USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Багатоповерхівку на Рівненській, 109 здадуть в експлуатацію у грудні

11 Листопада 2012 11:29
Житловий будинок, знаходиться на Рівненській, 109 і зазнав часткового руйнування на початку червня, здадуть в експлуатацію в грудні.

Про це розповів Луцький міський голова Микола Романюк в інтерв’ю «Волинському інформаційному порталу».

Перш за все, мер подякував людям за те, що з розумінням поставилися до ситуації. «Дійти згоди вдалося майже з усіма мешканцями того будинку. На жаль, є три сім’ї, котрі так і не хочуть пускати в помешкання будівельників, аби ті укріпили простінки, але продовжуємо з ними домовлятися», ‒ розповів він.

За його словами, у грудні цього року багатоповерхівку буде здано в експлуатацію.

«Там провели ремонт, замінили сантехніку, вікна. У третьому та четвертому під’їздах, хоча й не планували цього, встановили опалення. Окрім того, будинок буде утеплено, матиме шатровий дах», ‒ додав він.

Окрім того, градоначальник зазначив, що, якби держава виділила кошти, то будинок, можливо, таки би знесли. На це потрібно не менше 24 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Сheff Показати IP 11 Листопада 2012 12:30
Фото зробіть оновленого будинку, підїздів, а то страхаете старими фото! Тяжко до будинку підїхати? Щоб люди побачили і зрозуміли, що три сімї, які всіх "баламутять", хочуть на халявку квартирки собі урвати і вони не з обвалених квартир!!!
D до Сheff Показати IP 11 Листопада 2012 20:30
Ого!
йован Показати IP 11 Листопада 2012 16:52
Таки діждався свого часу Рибачок!
тиць-здиць Показати IP 11 Листопада 2012 17:42
Куплю помешкання на Рівненській,109. Недорого
Чеширский Кот до тиць-здиць Показати IP 12 Листопада 2012 16:33
Телефон оставь, получишь массу предложений. :)
Ольга Показати IP 12 Листопада 2012 09:36
Правильно, хто наглеле,тот умнене. А чого не урвати під шумок. А що чинровники цього не знають ще з ними говорити. Не подобається, хай куплять собі квартири і живуть. Або самі собі зроблять ремонт, ха просять Бога, що їм ще робляить на халяву. Мільйони молодих сімей не має житла, з дітками ютяться в жахливих умовах на квартирах, а за що вони їх куплять, за цю мізерну плату, яку одержують і так все життя будуть по наймах.Так держава дбає про свою молодь. А ці дві родини, мало того, що вони її задарма одержали за совета і зараз хочуть задарма урвати новеньку квартирку.Та що це за держава, ви чинровники не можете їх присадити.Бога бійтеся,зупиніть рвачів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus