USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.80 10.93

На заміну Таврії прийшла ЗАЗ Forza

25 Березня 2011 11:13
Автомобіль ЗАЗ Forza, який у лютому вийшов на авторинок, імовірно претендуватиме на роль так званого “народного” авто для українців.

Про це інформує 24 .
За дослідженням сайту AUTO.ria.ua, серед нових автомобілів, що продаються в автосалонах, машин з більш-менш відповідною комплектацією, а також вартістю 10-11 тисяч доларів виявилось не багато.

Фактично, аналогічну комплектацію за ці гроші можуть запропонувати лише китайські Chery Elara чи Geely MK-2.

Разом з тим, пропозицій серед уживаних автомобілів дещо більше. Це, зокрема, трирічні Hyundai Accent, Nissan Almera Classic, Citroen C3, Renault Megane і Skoda Fabia. Що стосується авто преміум класу кінця 90-х, то найбільшою популярністю в цьому цінову сегменті користуються BMW 5 серії, Mercedes-Benz E класу і Audi A6.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus