USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Волинський губернатор пообіцяв розібратися у питанні щодо спортивної бази у Дачному

12 Вересня 2008 14:50
Волинська влада під час урочистої зустрічі з нагоди Дня фізичної культури і спорту буквально «обсипала» волинських спортсменів, тренерів та «профільних» чиновників нагородами та почесними званнями. Про це 12 вересня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Присутніх у залі привітали голова Волинської ОДА Микола Романюк, заступник голови облради Борис Загрева та інші. Волинський губернатор ще раз запевнив, що волинські «олімпійки» таки отримають обіцяні квартири.
Заслужений тренер України Микола Авраменко у виступі зазначив, що його підопічні вже готуються до наступної Олімпіади, яка відбудеться у Лондоні. Пан Авраменко заторкнув і проблеми – продаж спортивної бази у селі Дачне.
«Сьогодні Дачне у нас (спортсменів – «ВН») забирають. Там міг бути наш олімпійський центр підготовки спортсменів високого класу. Допоможіть, будь ласка», – звернувся Микола Авраменко до волинських владців і вручив відповідний лист, підписаний спортсменами та тренерами на ім’я голови ОДА Миколи Романюка, голови Волинської облради Анатолія Грицюка і голови Федерації профспілок Волинської області Івана Карпомиза.
«Постановка питання дуже правильна», – сказав у відповідь губернатор Волині. За його словами, вже відбулась розмова з головою Волинської обласної ради Анатолієм Грицюком, і сказав, що є можливість викупу цієї бази за кошти обласного бюджету.
Довідково:
Всього отримали різні нагороди кілька десятків волинян – «олімпійці», спортсмени, тренери, посадовці «спортивно-фізкультурного профілю», викладачі тощо.
Вручили почесні грамоти та подяки Волинської ОДА, Волинської облради, Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту, відповідного управління Волинської облдержадміністрації.
Також вручили документи щодо присвоєння звань «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України», «Почесний працівник фізичної культури та спорту України» та інші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
перехожий Показати IP 12 Вересня 2008 16:04
А чому в довідці ні слова про тих, хто продав базу в Дачному? Попрошу прізвища продавців, покупців і суму за яку в кулуарах базу тихенько продали. Бо зараз профспілки борються ще за один ласий шматок - "Пролісок". чи потім не будуть за кошти обласного бюджету викуповувати і той клапоть землі біля "Червоної калини"?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus