USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

На Волинь, попри кризу, прийдуть сотні мільйонів гривень інвестицій?

22 Квітня 2009 09:30
Найбільша у світі компанія-виробник продуктів харчування – Nestle (Швейцарія) – планує інвестувати 322 мільйона гривень у будівництво двох заводів в Україні, один із яких розташований на Волині. Про це 22 квітня інформують «Волинські Новини».
Відповідно до повідомлення управління зі зв’язків зі ЗМІ секретаріату Кабінету Міністрів України, головний виконавчий директор компанії Пол Бюльке минулого тижня під час зустрічі із Прем’єр-міністром України Юлією Тимошенко розповів про намір компанії цього року вкласти 286 мільйонів гривень й 36 мільйонів гривень, відповідно, у будівництво двох заводів на базі українських корпорацій «Торчин» і «Світоч». За його словами, компанія вже інвестувала в українську економіку приблизно 2,5 мільярда гривень.
Із своєї сторони Тимошенко пообіцяла всебічну підтримку інвесторів з боку уряду, зокрема, в питанні спрощення дозвільних процедур, – пише видання «День».
Довідково:
Компанія «Нестле» є найбільшим у світі виробником харчової продукції. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus