USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

На Любомльщині виявлено116 порушень промбезпеки та охорони праці

25 Вересня 2008 11:37
Перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Склянчук 24 вересня провів засідання комісії з питань безпечної життєдіяльності населення. Його учасники проаналізували стан проведення технічних оглядів та стан виконання вимог трудового законодавства щодо дотримання вимог охорони праці та безпеки під час експлуатації тракторів та самохідних механізмів на підприємствах та у приватному секторі району, – повідомляють «Волинські Новини».
Головний інспектор Держтехнагляду по Любомльському районі Валерій Кузнецов, за інформацією офіційного сайту місцевої РДА , повідомив, у цьому році техогляди провели у всіх без винятку місцевих радах краю. Оглянуто більш ніж 900 одиниць техніки, зареєстровано 206 одиниць, знято з обліку 54. Ці заходи дозволили поповнити районний бюджет більш ніж на 100 тисяч гривень. Виступаючий коротко охарактеризував основні аспекти проведення технічних оглядів та зупинився на проблемах, із якими доводиться стикатися у роботі. В цілому ж по району офіційно зареєстровано 104 комбайни та 1226 тракторів.
Зі своїми пропозиціями, зауваженнями та доповненнями по цьому питанню виступили голова районної ради Валерій Фурманюк, заступник начальника управління агропромислового розвитку Микола Луць, заступник начальника райвідділу міліції Олександр Охманюк, інші учасники засідання.
Про стан промислової безпеки та охорони праці підприємств району вів мову начальник відділу з питань праці районного управління праці та соцзахисту населення Петро Пархомук. Він проінформував, що влітку цього року територіальним управлінням Держгірпромнагляду по Волинській області проводилася комплексна перевірка підприємств та установ краю (здебільшого це виробничі структури). В ході перевірок виявили 116 порушень промислової безпеки та охорони праці, по яких видано 21 припис щодо усунення недоліків. За результатами роботи було складено відповідний акт із запропонованими заходами з покращення ситуації.У підсумку члени комісії прийняли відповідні рішення, які стосуються вжиття керівниками підприємств та господарств району невідкладних заходів щодо попередження виробничого травматизму, а також активізації роботи щодо своєчасного виконання приписів, отриманих під час комплексної перевірки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus