USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Ігор Палиця зустрівся з бібліотекарями та освітянами. ФОТО*

10 Жовтня 2012 10:02
Кандидат в народні депутати України в одномандатному окрузі № 22 Ігор Палиця поспілкувався з працівникам трьох волинських бібліотек та технічного коледжу ЛНТУ. Щоправда, сходини з освітянами «перетекли» у бесіду з ветеренами та пенсіонерами.

Зустріч із бібліотекарями відбулася у книгозбірні імені Олени Пчілки. Ігор Палиця відразу ж вибачився перед людьми за присутність відеокамер. Мовляв, хоч він хоче спілкуватися з ними віч-на-віч, але мусить йти на поступки своїм «штабістам», які наполягають на присутності журналістів.

Також він зауважив, що бібліотеки - місце, звідки розпочинається культура людини. «Такої різноманітності знань як в бібліотеках немає ніде. Це місце, де можна отримати всі знання в повному обсязі. Я й сам 2,5-3 роки свого студентства провів у бібліотеках. Всі знання стають в пригоді», - зазначив Ігор Палиця.

Водночас він висловив думку про те, що заклади культури повинні самостійно заробляти гроші на свій розвиток. А щоб зробити доступними бібліотечні фонди, на думку кандидата, необхідно активізувати роботу зі створення електронних версій наявних в закладах видань.

Окрім цього, Палиця вважає, що унікальні та рідкісні видання, які знаходять у людей «на руках», потрібно передавати у бібліотечні фонди. «Щоб вони не зникали у приватних колекціях», - пояснив він.

Тож, він запропонував працівникам бібліотек сформувати програми розвитку закладів на кілька років уперед, а після виборів, як тільки фонд кандидата відновить роботу, буде обрано завдання, які й профінансує благодійна організація.

Того ж дня у Палиці була зустріч із освітянами технічного коледжу ЛНТУ, під час якої він розповів, що планує оновити навчальне обладнання у навчальних закладах міста. Тому зробити список найпотрібнішого він запропонував і працівникам цієї установи.

До слова, згодом зустріч перейшла у формат спілкування кандидата з пенсіонерами, яких прийшло майже півсотні. Вони розказали про свої труднощі, пов'язані з соціальними проблемами.

Вислухавши людей, Ігор Палиця попрохав їх сформувати перелік найбільш актуальних проблем і передати працівникам фонду. Мовляв, після виборів спробуємо їх вирішити.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
вчитель Показати IP 10 Жовтня 2012 10:22
Які освітяни, якщо в залі представники ветеранських організацій?! :) І вже ... з пакетиками! :)))
Михайло до вчитель Показати IP 10 Жовтня 2012 10:43
А де Ви бачите пакетики??? Я бачи лише ПАКЕТИК!
мама мія до Михайло Показати IP 10 Жовтня 2012 14:04
ну що за кандидат такий за руку водимий? то філарАмонія, то бібілІАтЄка, то стЮденти, то ветИрани, то піАнери, то пенсІанери, всюди Кравчук ходить і водить... заступнику мера нема шо робить крім як палицю всюди водити? адмінресурс... он петя гоцалюк калюжу десь знайшов, страшна, каже, проблєма, а як був заступником мера - в упор не бачив проблєм. може то хвороба така, як заступником мера стають - сліпнуть до людських проблем?
Чеширский Кот Показати IP 10 Жовтня 2012 10:46
Оказывается Игорем Петровичем командуют штабисты???? Зачем нам такой подконтрольный и управляемый?
тиць-здиць до Чеширский Кот Показати IP 10 Жовтня 2012 20:07
Нє падкантрольний, а учітивающій і іноє мнєніє. Пріслушивающійся, так-скать.
*** Показати IP 10 Жовтня 2012 12:12
котусичку, де ж то ти пропадав?
Чеширский Кот до *** Показати IP 10 Жовтня 2012 12:25
По подвалам ошивался :)))))))))))
ВИБОРЕЦЬ Показати IP 10 Жовтня 2012 15:59
А як Кравчук мило в рот Палиці заглядає... Нема чим заступнику мера зайнятись?
meri Показати IP 10 Жовтня 2012 16:21
Добре, що такий Палиця з*явився, а то Голєва з Кравчуком точно нічого доброго для людей не зробили б!
Юрій Показати IP 11 Жовтня 2012 13:51
С чувством глубокого удовлетворения можно отметить,что и на этом ресурсе модерацией занимается,очевидно,штаб "одного из кандидатов". Мой вчерашний комментарий в этой теме уже сутки модерируется,хотя и не содержал слов "які ображають честь та гідність осіб, зокрема інших користувачів чи авторів ресурсу, політиків, чиновників, журналістів, або ж розпалюють національну чи релігійну ворожнечу, закликають до насильства"...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus