USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Загроза ракетних ударів та провокацій зберігається, – Генштаб ЗСУ

1 Травня 2022 19:22
Ворог продовжує ведення повномасштабної збройної агресії проти України та наступальні дії у Східній операційній зоні.

Як повідомляють у Генштабі ЗСУ, на Волинському і Поліському напрямках противник активних дій не проводив. Зберігається загроза завдання ракетних ударів по об’єктах військової та цивільної інфраструктури, що розташовані на території України, з республіки білорусь, а також здійснення провокацій у районах поблизу державного кордону України із метою звинуватити в них підрозділи наших Сил оборони.

На Сіверському напрямку ворог обстрілював українські позиції в районі населеного пункту Сеньківка. Для уточнення положення наших військ на Сумському напрямку противник провів повітряну розвідку із застосуванням БПЛА.

На Слобожанському напрямку ворог обстрілював позиції Сил оборони із мінометів у районах населених пунктів Уди та Прудянка. Також російські окупанти зазнали втрат поблизу Старого Салтова.

На Ізюмському напрямку противник намагався вести наступальні дії, успіху не мав, зазнав втрат у живій силі та техніці.

На Донецькому і Таврійському напрямках ворог намагався встановити повний контроль над Рубіжним та Попасною, успіху не мав, також зазнав втрат.

На Південнобузькому напрямку противник силами визначених підрозділів веде бойові дії з метою виходу на адміністративні межі Херсонської області та створення сприятливих умов для наступу на Миколаїв і Кривий Ріг. Основні зусилля окупанти зосередили на Криворізькому напрямку.

На Миколаївському напрямку ворог проводить перегрупування підрозділів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus