USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Із британського замку за 3 дні вкрали реліквії на 1 млн фунтів стерлінгів

24 Травня 2021 17:37
У Великобританії, в графстві Сассекс, туристам відкрили для відвідування середньовічний замок Арундел. За три дні екскурсій з локації зникло реліквій на один мільйон фунтів стерлінгів.

Про це повідомляє Корреспондент.net з посиланням на ВВС.

Зазначається, що церемонія з нагоди відкриття замку пройшла 18 травня. Вже 21 травня в замку спрацювала сигналізація. Після прибуття на місце поліцейські виявили зникнення кількох коштовностей.

Зловмисників поки не спіймали. Відомо, що вкрадені золоті чотки Марії Стюарт – королеви Шотландії і Франції другої половини 1500-х рр. А також чаші для коронації, золоті і срібні коштовності, які, за словами адміністрації туристичної локації, мають «безцінне історичне значення».

Наразі жодних відомостей про грабіжників правоохоронці не знайшли.

Нагадаємо, в 2020 році представник Букінгемського палацу вкрав із замку цінності на 135 тисяч доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus