USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Ворог за добу майже 250 разів обстрілював українські позиції на Бахмутському напрямку

11 Січня 2023 15:50
Упродовж доби українські позиції на Бахмутському напрямку зазнали 249 обстрілів з боку російських загарбників. Ситуація складна, але контрольована.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону сказав речник Східного угрупування ЗСУ Сергій Череватий, передає Укрінформ.

«За цю добу на бахмутському фронті було 249 обстрілів різними видами артилерії», – зазначив він.

Читати ще: Яка ситуація на фронті в районі Бахмута та Соледара – пояснюють в ISW

При цьому Череватий підкреслив, що Сили оборони постійно знищують ворожі склади артилерії та паливно-мастильних матеріалів, тому росіяни змушені віддаляти місця розвантаження снарядів не ближче 100 км від передової.

«Ми працюємо над тим, щоб у них було менше можливості вражати більшу площу наших позицій і постійно мати доступ до снарядів», – наголосив речник.

Читати ще: Закрив небо ціною власного життя: ексклюзивні кадри роботи військових під Бахмутом.

Він також підтвердив, що продовжуються важкі бої за Соледар, там складна ситуація, але контрольована.

«Там зараз ідуть важкі бої... Там складна обстановка, але ситуація на контролі у керівництва Збройних сил, Головнокомандувача, керівництва Східного угрупування військ. Зараз йде потужна робота над тим, щоб ухвалити максимально ефективні управлінські рішення, які дозволять стабілізувати там ситуацію і нанести максимальну шкоду ворогу з мінімальними втратами для нас», – підкреслив Череватий.

За його словами, українські захисники Соледара не дають ворогу ні зробити оточення, ні вийти в тил та оперативний простір.

Як ми писали, уночі 11 січня пресслужба власника ПВК «Вагнер» пригожина повідомила, що нібито вся територія Соледара вже під контролем їхніх бійців. Однак у ЗСУ цю інформацію спростували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus