USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Водія BMW, який вчинив смертельну ДТП на Волині, посадили на три роки

4 Липня 2021 07:58
Винуватцю смертельної ДТП, яка трапилася у жовтні 2019 року в Рожищенському районі, призначили покарання у виді трьох років позбавлення волі.

Відповідний вирок виніс Рожищенський районний суд Волинської області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася у селі Кременець на автодорозі «Доманово-Ковель-Чернівці-Теребляче». Водій BMW-320, перевищивши допустиму швидкість під час обгону, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із Volkswagen Passat, водій якого виконував маневр повороту ліворуч.

Внаслідок аварії пасажирка Volkswagen Passat отримала травми несумісні з життям.

У суді водій BMW повністю визнав свою вину, розкаявшись у вчиненому.

Однак, врахувавши думку дочки загиблої, яка наполягала на суворій мірі покарання, суд призначив винуватцю ДТП покарання у виді трьох років за ґратами та позбавив його водійського посвідчення на рік.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ира Показати IP 4 Липня 2021 08:22
Водительское удостоверение забрать на 1 год?! Вы що там, совсем ох...ли?! Всего три года тюрьмы и потом ещё и права ему вернуть?!..
опа Показати IP 4 Липня 2021 09:56
Бик свідомо порушив правила,що призвело до ДТП зі смертельним наслідком, а в нього лише посвідчення на рік відібрали та 3 р. дали!!! Ви навмисно з людей знущаєтесь!?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus