USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.55
  • PLN 10.50 10.70

Вчені пояснили, чому люди скоюють насильницькі злочини

12 Травня 2022 06:31
Дослідники з Наньянського технологічного університету в Сингапурі підтвердили думку, що мозок деяких злочинців може розвиватися неправильно ще в дитячому та підлітковому віці.

Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на Independent.

Вони з’ясували, що область мозку під назвою смугасте тіло у психопатів у середньому на 10% більше, ніж у звичайних людей.

Дослідження було проведено за допомогою даних МРТ мозку психопатів, які мають розлад особистості під назвою егоцентрична антисоціальна особистість. Ці люди ніколи не каються у скоєних діях і не відчувають жодного співчуття до оточуючих.

Ця область мозку відповідає за координацію кількох аспектів пізнання: планування дій, прийняття рішень, мотивацію, підтримку та сприйняття неминучої відповідальності за свої дії.

Читати ще: Кремлівський шизофренік: топ-5 параноїдальних звичок Путіна

«Наше дослідження показує, що на становлення психопатів, крім впливу людей, що оточують їх, також впливає і розмір структур мозку. Цим і відрізняються, крім усього іншого, антисоціальні особистості від звичайних людей», – зазначили вчені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus