USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Україна зберігає контроль над більшістю свого авіапростору, – британська розвідка

27 Квітня 2022 13:42
Україна зберігає контроль над більшою частиною свого повітряного простору. Росія не змогла знищити українські ВПС та придушити ППО.

Про це повідомило міноборони Великої Британії, інформує УНН.

«Україна зберігає контроль над більшістю свого повітряного простору. Росія не змогла ефективно знищити українські Військово-повітряні сили або придушити протиповітряну оборону. Україна продовжує загрожувати російській авіації», – ідеться у повідомленні.

Британські розвідники зазначили, що російська авіація зосереджена насамперед на півдні та сході України, надаючи підтримку сухопутним військам. Росія має дуже обмежений доступ із повітря на північ і захід України, обмежуючи наступальні дії глибокими ударами з дистанційним озброєнням.

Однак країна-агресор продовжує атакувати українські військові об'єкти та логістичну інфраструктуру по всій країні.

Більшість авіаударів по Маріуполю окупанти, ймовірно, завдають некерованими бомбами. Ця зброя збільшує ризик жертв серед цивільного населення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus