USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У США дозволили лікування препаратом з антитілами до COVID-19

27 Травня 2021 15:57
Управління з контролю за харчовими продуктами та медикаментами (FDA) видало дозвіл на екстрене використання для лікування пацієнтів з COVID-19 препарату на основі моноклональних антитіл.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на CNN.

Як зазначається, сотровімаб був дозволений для лікування COVID-19 легкого та середнього ступеня тяжкості у дорослих та пацієнтів віком від 12 років, які піддаються високому ризику прогресування хвороби до високого ступеня тяжкості або смерті.

Препарат не призначений для пацієнтів, госпіталізованих у зв’язку з COVID-19, або для тих, хто потребує кисневої терапії.

Проміжний аналіз засвідчив, що препарат призвів до зменшення загальної кількості госпіталізацій або смерті на 85%.

Тестування також показало, що сотровімаб був ефективним проти варіантів коронавірусу, вперше виявлених у Великій Британії, Південній Африці, Бразилії, Каліфорнії, Нью-Йорку та Індії.

Сотровімаб був розроблений британською компанією GlaxoSmithKline і американською Vir Biotechnology.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus