USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У селі на Волині збудують амбулаторію

3 Червня 2021 09:37
Амбулаторію загальної практики сімейної медицини збудують у селі Заріччя Володимир-Волинського району за адресою: вулиця Стемковського, 19а.

Тендер на виготовлення проєктно-кошторисної документації на будівництво на платформі Prozorro оголосило комунальне підприємство «Володимир-Волинський центр первинної медичної допомоги». Пропозиції від учасників прийматимуть до 3 червня.

Розробку проєкту оцінили в 70 тисяч гривень.

Згідно з технічним завданням на проєктування, загальна площа приміщення становитиме 200 (перший поверх) і 80 (другий поверх) квадратних метри. Воно має бути розраховане на вісім працівників і 40 відвідувачів на добу. На першому поверсі міститимуться два кабінети прийому лікаря, кабінет щеплень, денний стаціонар, процедурний кабінет, кабінет персоналу, реєстратура, гардероб, два санвузла, у тому числі для осіб з інвалідністю, приміщення для зберігання брудної та чистої білизни, медичних відходів, хол, кабінет прийому лікаря з окремим входом для прийому інфекційних хворих та паливна. На другому поверсі будуть хол, загальна кімната, спальня, кухня, ванна кімната, санвузол і коридор.

Будівництво планується у дві черги: перша черга – приміщення амбулаторії, друга – допоміжні споруди (приміщення для зберігання твердого палива, гараж).

Окрім будівництва споруд, облаштування в них систем опалення, вентиляції, кондиціонування, водопостачання, каналізації, пожежної сигналізації, ідеться про благоустрій території: вкладання тротуарів, облаштування майданчиків, місць для відпочинку та очікування. Водночас територія амбулаторії має бути доступною для маломобільних груп населення.

Проєктно-кошторисна документація має бути виготовлена до 30 червня 2021 року, після чого стане можливим оголошення тендеру на ремонтні роботи.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus