USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У Польщі затримали двох українців, які намагались вкрасти 740 літрів пального

26 Травня 2021 09:49
Гданські поліцейські затримали українців, винних у крадіжці дизельного палива. Злодії потрапили в руки поліцейських безпосередньо перед тим, як з приміщення компанії були вивезені каністри з паливом.

Про це повідомляє inPoland.

Вночі з неділі на понеділок, 24 травня, правоохоронці із штабу міста Гданськ під час патрулювання на вул. Картузька помітили темно одягнутого чоловіка, який раптово сховався за будівлею. Поліцейські негайно вирішили з’ясувати, що це був за чоловік і що він робив на території закритої компанії. Довго шукати не довелось – під брамою в рядок стояло 6 каністр з паливом.

Затриманим виявився 35-річний громадянин України. Проте він діяв не сам – крадіжка була ретельно спланована. За якийсь час тієї ж ночі чергові поліцейські вийшли на слід іншого співучасника – 23-річного українця.

На території компанії поліція виявила вантажні автомобілі та ще 7 порожніх каністр, які, вочевидь, також мали бути заповнені. Під 4-ма вантажівками виднілися масні плями.

Зловмисники викрали з чотирьох вантажівок 740 літрів дизельного палива, яке вже повернули власникові. Співробітники досі працюють над справою.

Вартість викраденого пального становить майже 4 000 злотих. За скоєне зловмисникам загрожує 5 років в’язниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бюль-бюль Показати IP 26 Травня 2021 11:46
Петрів і Боширів?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus