USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У Луцьку хочуть спростити рух на вулиці Глушець. Петиція

27 Травня 2021 16:53
На вулиці Глушець у Луцьку потрібно вдосконалити рух автомобільного транспорту.

Петицію з відповідними пропозиціями на Єдиній платформі місцевих петицій зареєстрував Володимир Шемедюк.

Він наголосив, що у зв’язку з постійними заторами біля Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, зокрема, біля пішохідного переходу та на перехресті біля в’їзду з села Рованців, потрібно вдосконалити рух автомобілів на вулиці Глушець, а також нанести відповідну горизонтальну розмітку.

«На частині від вулиці Паркової до спуску від ТЦ «Гранд Волинь» [потрібно] зробити три смуги руху: дві – в сторону Центрального ринку та одну – у зворотньому напрямку. Також заборонити паркування з двох сторін вулиці. Частину на перехресті вулиць Карпенка-Карого та Дубнівської, де встановлений світлофор, розширити за рахунок парковки навпроти Генерального консульства Республіки Польща, яку ніхто не використовує роками, на дві смуги руху від Рованців направо на Дубнівську», – вказав автор петиції.

На його думку, це дозволить розвантажити перехрестя при виїзді з центрального парку та пришвидшить проїзд на вулицю Дубнівську.

Відзначимо, аби Луцька міська рада розглянула петицію, за 15 діб її мають підписати мінімум 300 осіб. Підтримати петицію Володимира Шемедюка можна за посиланням.

Нагадаємо, на вулиці Глушець перед входом у центральний парк міста встановили світлофор із функцією кнопкового виклику. Ці зміни покликані збільшити пропускну здатність вулиці Глушець у зв’язку з реконструкцією частини проспекту Волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus