USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

У Ковелі юні танцівники назбирали для ЗСУ понад 17 тисяч

5 Січня 2024 20:19
Напередодні Нового року у Ковелі в народному домі «Просвіта» відбулось свято краси та грації. Свої вміння продемонстрували вихованці клубу спортивно-бального танцю «Модерн».

Майже сто учасників понад дві години радували глядачів яскравими постановками. У концерті взяли участь усі категорії спортсменів: від дорослих і до новачків, повідомляє Ковельська міська рада.

Подібні «різдвяні тренування» стали уже традицією для вихованців та їх наставників. Впродовж року вони старанно готуються, щоб потішити своїх рідних, показати здобуті вміння та хорошу фізичну підготовку.

«Чудове вийшло свято, – відгукуються батьки дітей. – Нам усім сьогодні не вистачає подібних заходів, а корисне дозвілля – то взагалі порятунок».

На питання, яке місце у Вашому житті займає «Модерн», керівник клубу Ігор Ткачук з впевненістю відповідає: «Це – моє життя».
Можливо, саме тому на заняттях завжди панує атмосфера тепла і затишку. Дітвора із задоволенням чекає на чергову зустріч з тренерами та своїми друзями.

«Завдяки танцям моя дитина навчилась презентувати себе, стала відповідальнішою, пунктуальною, впевненою в собі. Оскільки це – парний танець, то діти пробують працювати в команді, довіряти один одному», – зауважує мама однієї зі вихованок клубу Валентина Білецька.

Читати ще: У громаді на Волині готували вареники для військових

«Це – важкий спорт. За успіхом стоять роки навчань, підготовки, тренувань, але водночас і чудові моменти виступів, цікавих подорожей до різних міст України та світу. Завдяки тренерам за десять років занять я виріс, як особистість. Вони навчили мене дисципліні, послідовності в роботі, наполегливості. Дали зрозуміти, що таке перемога і поразка. «Модерн» мені допоміг полюбити танець. Тепер це – невід’ємна частина мого життя», – так зворушливо про своє захоплення та наставників відгукується вихованець Олег Пінчук.
Це дуже красивий, корисний та видовищний вид спорту. Він дарує відчуття спокою, допомагає зосередитися на музиці, забути про звуки сирен і вибухів. Така корисна сьогодні терапія!

Читати ще: В'язальний батальйон: у Володимирі рукодільниці сплели понад 400 пар шкарпеток для захисників

Учасники клубу постійно беруть участь у змаганнях різного рівня. Займають призові місця. Звичайно, тут не останню роль відіграють батьки юних танцівників. Потрібне велике терпіння, наполегливість і головне – час, щоб з малюків виростити професійних спортсменів.
«Ще до початку війни наші звітні концерти дещо відрізнялися. За старання та наполегливість наприкінці року ми готували подарунки для вихованців. Тепер, зважаючи на реалії сьогодення, вирішили підтримати тих, завдяки кому маємо можливість танцювати. Тому під час заходу збирали кошти для ЗСУ. Понад 17 тисяч гривень ми передали для потреб ковельчан – бійців взводу «Вовча зграя». Щиро вдячні Вам, хлопці, за відвагу та мужність», – наголошує Ігор Дмитрович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus