USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

У Гдині центральну площу назвали іменем Вільної України

4 Травня 2022 00:31
Центральну площу міста Гдиня, що на вулиці Zawiszy Czarnego назвати іменем Вільної України.

Крім того, тут відкрили пам’ятну дошку, на якій зазначена інформація про те, як Україна бореться за свою свободу, інформує Волинь ua.

“Це спосіб продемонструвати українцям підтримку, а також увічнити пам’ять та усвідомлення того, що сьогодні Україна бореться не лише за свою свободу, а й за вільну Польщу та Європу”, – кажуть у мерії Гдині.

Крім того, депутати ухвалили рішення про встановлення партнерства з українським Житомиром. За словами голови міської ради Гдині Йоанни Зелінської, перші дні російського нападу на Україну Гдиня розірвала існуюче партнерство з Калінінградом і Барановичами – містами-партнерами Росії та Білорусі. Український Житомир тепер заповнить цей пробіл. Всі необхідні документи підпишуть в травні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus