USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У Франції ревнивий чоловік влаштував стрілянину і втік

30 Травня 2021 16:11
У Франції в комуні Ле Ларден-Сен-Лазар (департамент Дордонь) уночі озброєний чоловік під час сімейної сварки влаштував стрілянину – він відкрив вогонь у бік поліцейських, які втрутилися в конфлікт, і втік. Наразі триває спецоперація із затримання стрільця.

Про це повідомляє телеканал BFM з посиланням на джерела в поліції, пише ТСН.

Як повідомляється, інцидент стався, коли поліцейський патруль викликали до квартири, де стався конфлікт через ревнощі. Згідно з інформацією джерел, озброєний 30-річний чоловік напав на нового коханого своєї колишньої дівчини, після чого його бачили на вулицях комуни зі зброєю в руках.

Коли ж він побачив поліцейських, кілька разів вистрілив у їхній бік, після чого зник з місця злочину. зловмисник серйозно пошкодив дві їхніх автівки.

Відомо, що чоловік вже відомий поліції за домашнє насилля і йому заборонили наближатися до екскоханої.

У своєму Twitter влада Дордони закликає жителів не залишати поки свої помешкання. В операції з пошуку і затримання підозрюваного беруть участь понад 200 військових і жандармів, також залучені два вертольоти.

«Я прошу населення прислухатися до інформації і не рухатися. Дороги нейтралізовані, щоб уникнути захоплення заручників або будь-якого супутнього збитку», – йдеться в заяві.

Наразі зловмисника виявили на території лісу і закликають здатися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus